(VIDEO) Severininu novu pjesmu prozvali klupskim hitom, no svi pričaju o njezinoj trudnoći

FOTO: Jelena Balić

Kako je i najavila, Severina je danas točno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila spot za novu pjesmu Otrove – drugi po redu singl s nadolazećeg albuma.

Pjesmu koja je, od strane Severininih suradnika, okarakterizirana kao veliki klupski hit, koji može stati uz bok svjetskoj produkciji, za Severinu je napisao kantautor Jala Brat.

”Kada sam čula pjesmu Otrove, čula sam pjesnika, čula sam iznadprosječni talent, koji toga nije ni svjestan. I to je ono što mu daje šarm i zašto ga ljudi vole. Hvala, Jala Brat, leti dalje u visine…” izjavila je Severina za svog novog suradnika, koji potpisuje glazbu i tekst, dok aranžman potpisuje KC Blaze.

”Pjesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom ”otrovala” “, kazao je Jala Brat.

Videospot za pjesmu Otrove, redatelja Petra Pašića, sniman je na nekoliko beogradskih lokacija, među kojima i u Plavom vlaku, poznatijem kao Titov vlak.

Kada je u svibnju 2015. jedna od najvećih regionalnih zvijezda priznala da je zaljubljena u mlađahnog Igora Kojića (29), malo tko je njihovoj ljubavi predviđao svijetlu budućnost, prvenstveno zbog razlike u godinama, pišu 24sata.

Ipak, skoro dvije godine kasnije, Severina (44) i sin srpskog folkera Dragana Kojića Kebe, nakon dva vjenčanja, crkvenog u Istri i građanskog u Beogradu, imaju još jedan razlog za slavlje.

Kako doznaje srpski Hello, pjevačica je u trećem mjesecu trudnoće. Majka petogodišnjeg Aleksandra ne nastupa već mjesec dana, a radne vikende u inozemstvu zamijenila je mirom u krugu obitelji, prvenstveno iz razloga što ima jake mučnine, piše Hello.

S obzirom na to da je napravila pauzu i odgodila koncerte i ostale obaveze, pjevačica, koja će 21. travnja proslaviti 45. rođendan, početak proljeća iskoristila je za romantično putovanje u Veneciju zajedno sa svojim suprugom Igorom.


Komentari