(VIDEO) Od kultnih hitova do seljačije: Nova stvar poznatog hrvatskog benda šokira!

Facebook

U kasnijoj fazi karijere okrenuli su se komercijali.

Zaprešićki  Connect nekada je bio respektabilan hip hop sastavi. U pokušaju da nastave putem kultnog Tram 11 njihov prvi zapaženi hit  “Brige ugasim pjesmom” privukli su medijsku pozornost, ali i značajan broj fanova.

Doduše, u kasnijoj fazi karijere okrenuli su se komercijali, no radili su i navijačke pjesme koje su jako dobro prolazile među publikom. Jedna od njihovih najpoznatijih stvari “Samo je jedno”, snimljena uoči Eura 2008. i danas je neizostavna uoči svakog većeg nogometnog natjecanja.

Međutim, samo dvije godine nakon snimanja ovog hita Connect se okrenuo narodnjacima, a svaki trag repa u njihovim novijim stvarima jednostavno je umro. Međutim, ono malo pravih fanova koji su pokušali zažmiriti na činjenicu da ono što Connect danas radi nema veze s Connectom sa samih početaka karijere, nemalo se iznenadio njihovom najnovijom pjesmom “Krimi mala”.

Prodali ste se ko zadnji papci. Toliko ljudi vas je postovali, ukljucujuci i mene zbog hitova kao I dok nebo sivo je, a onda snimate s jebenim IDJ… pljesak i dislajk. Ova glazba vam ne stoji. Ocito vam je plafon pojaviti se u spotu Maje Suput iako ste bitni kao semafor u GTA”

Od Zaprešić boysa do cajke i playbacka.. sramota!“, samo su neki od komentara razočaranih fanova.

R.I.P. Connect.

 


Komentari