(VIDEO) Dijana Janković & Shaggy: Spot za ‘Say no more’ sigurno će postati novi hit

Press

Poznata regionalna pjevačica Dijana Janković poznatija kao Didi J nedavno je predstavila spot za svoju novu pjesmu “Say no more” koju je snimila ni više ni manje nego s poznatom američkom zvijezdom, Shaggyjem.

Atraktivna Didi J u spotu izgleda itekako izazovno, a koliko je uvijek drukčija i inovativna dokaz je i spot za ovu pjesmu. Jedna od scena iz spota koju su vjerujemo mnogi zapazili, ali i najviše komentirali je upravo ona u kojoj poznata pjevačica leži u kadi prepunoj zlata.

Mlada pjevačica se zasigurno neće zaustaviti samo na ovome jer već radi na prvom albumu kojega će izdati za američko tržište. Didi J uspjela je potpisati ugovore s najvećim svjetskim producentima u Hollywoodu, a s njom u Americi radi više od 100 ljudi. Njena pjesma “Say no more” postigla je zavidan uspjeh i na radio stanicama gdje su je puštale mnoge američke radio postaje.

Dijana Janković trenutno je u Americi gdje je pohodila revije najpoznatijih dizajnera gdje se imala prilike družiti s najvećim svjetskim zvijezdama poput Madonne i mnogih drugih.


Komentari