TREND MEĐU NOGOMETAŠIMA: U društvu poznatih faca koji su se podvrgli ovom zahvatu je i Slaven Bilić (FOTO)

Facebook

Gubljenje kose nije nešto čega se treba sramiti, ali ovi poznati sportaši taj su problem riješili transplatacijom.

Mnogim muškarcima opadanje kose prestavlja velik problem, u tolikoj mjeri da im u potpunosti naruši samopouzdanje.

A da su i zvijezde samo ljudi govori i broj njih koji se također bori s gubitkom kose. Među takvima je i Slaven Bilić, čija frizura je već neko vrijeme glavna tema britanskih tabloida. Prvo su mu se izrugivali zbog ćelavosti, a sada rubrike pune transplatacijom kojoj se podvrgnuo.

Ipak, čini se, da je bivši hvatski izbornik imao sreće jer mu je ovaj zahvat trebao tek netom prije nego što je navršio 50 godina. Wayne Rooney, pak, tome se morao povrgnuti već u dvadesetima. Prvu transplataciju potvrdio je 2011. na Twitteru, na drugoj je bio 2013. godine, a čini se da mu ne gine i treća.

Harley Street Hair Clinic
Harley Street Hair Clinic

Ovom “klubu” slavnih koji se podvrgnuli ovoj operaciji pridružio se i trener Chelsea, Antonio Conte. Njegovo svjedočanstvo o gubljenju kose i o samoj tranplataciji objavljeno je i na stranici klinike u kojoj je zahvat obavljen.

mirror.co.uk
mirror.co.uk

Conte je navodno dva puta išao na zahvat u Italiji, ali nijednom nije uspio, sve dok nije došao do Kanade gdje je problem ćelavosti uspješno riješio.

Ovim imenima pridružilo se još jedno. Igrač koji je klubove mijenjao češće nego čarape, Steve Claridge, također se podvrgnuo trasplataciji. Ovaj igrač promijenio je 24 kluba i odigrao 1000 utakmica prije nego što je kopačke “okačio o klin” 2011. godine.

screenshoot/ Mirror.co.uk
screenshoot/ Mirror.co.uk

U nogometnom svijetu mnogo je igrača i trenera koji odlaze na transplataciju, a osim gore navedenih tu su i Kris Boyd, Ryan Giggs, Leigh Griffiths i Anthony Stokes.

Čini se da su Britanci fanovi ovog zahvata

Kosu presađuju i zvijezde van nogometnog svijea, a među njima je i svijetski poznati kuhar, Gordon Ramsay. 

Mirror.co.uk
Mirror.co.uk

Mediji su 2014. godine nagađali da je Gordon išao na drugu transplataciju nakon što se u javnosti pojavio s frizurom netipičnom za njega. Kosa je na vrhu bila duga, ispod obrijana, a bili su vidljivi i ožiljci tipični za ovaj zahvat.


Komentari