UPOZNAJTE AMRU: Ovo je cura koja je zaludjela frizera iz Like (FOTO)

Facebook

Ovogodišnje izdanje popularne emisije “Ljubav je na selu” puno je zanimljivih situacija, životih priča i pojedinaca, a upravo jedna od njih je i Amra.

Amra Salihćehajić, dolazi iz Gradačca. Televizijska je i radijska voditeljica, a radi i kao montažerka. Pisala je Mariu Brajkoviću, farmeru iz Otočca. Inače, Mario je i vrsni frizer, a obožava konje.

Amra je svoju ljubav prema novinarstvu jednostavno objasnila: “Djed mi je bio velik novinar pa sam i ja zbog njega zavoljela novinarstvo”, a slobodno vrijeme voli provoditi sa svojim prijateljima.

Prilikom prvog upoznavanja s farmerom, lijepa crnka rekla je da očito postoje iskrice među njima kada je prošla u drugi krug. Također, kada ju je Mario pitao, s obzirom da je druge vjeroispovijesti, bi li mogla biti s njim, odgovorila je da joj nije bitno koje si vjere ako si čovjek.

Facebook
Facebook

Amra je, poput svojih vršnjakinja, vrlo aktivna na društvenim mrežama, pa tako na Facebooku ima 6 300 pratitelja koje redovito izvješćuje o svom privatnom, ali i poslovnom životu. Kako je novinarski posao usko vezan uz poznate ljude, ne čudi velik broj fotografija s regionalnim estradnjacima.

Facebook
Facebook

Amra je samouvjerena cura svjesna svojeg izgleda i kvaliteta, a svjesna je činjenice da su to aduti s kojima može manipulirati, većim dijelom muške populacije. Tako ponekad zna objaviti i neku provokativniju fotografiju, poput ove, kada je slikajući se od iza, u prvi plan stavila svoju stražnjicu.

Saznali smo, kako je Amra i vlasnica YouTube kanala, pa možemo utvrditi kako je bila i Youtuberka prije mnogih danas poznatih u toj branši. Njezinih 6 videa možete pogledati klikom ovdje, a u nastavku vam donosimo jedan nama najdraži.

 

 


Komentari