TOP 10 BANDIĆEVIH IZJAVA: ‘Budući hrvatski premijer’ ponovo nasmijao javnost svojim odgovorima

Screenshoot RTL

Na RTL-u je sinoć održan intervju s Milanom Bandićem, a kako gledatelji kažu, niti se proslavio on, niti se proslavila Mirjana Hrga.

Intervju Mirjane Hrge sa Zoranom Milanovićem podigao je mnogo prašine u javnosti. Voditeljicu su gledatelji okarakterizirali kao neprofesionalnu, nepripremljenu i jednostavno bezobraznu zbog stalnog upadanja u riječ sugovorniku. Čini se da Hrga ne planira uskoro promijeniti svoj “stil” intervjuiranja jer ni Bandiću nije dozvoljavala da na pitanja odgovori do kraja.

Ono što ipak najviše zainteresiralo gledatelje su gradonačelnikove izjave, koje su, kao i obično, bile vrlo živopisne. Mi smo odlučili popisati najbolje.

TOP 10 Bandićevih izjava

10. “Ja se vama čudim, ja ću sve reći kada ja budem htio”, kazao je vidno naživciran Hrginim upadima.

9. “HDZ i SDP 21 godinu šišaju hrvatske građane istim škarama i drže jedni drugima ljestve. Hoće li građani dozvoliti da ih ošišaju i sedmi put to ovisi o građanima”.

8. “Nemojte govoriti o tajkunima, kako vas srce ne boli da ih vrijeđate. To su pošteni i korektni ljudi”, stao je Bandić u obraju članova svoje stranke.

7. “Treći put Bog pomaže”, odgovorio je na pitanje kako s tri mandata namjerava sastaviti vladu.

6. “U Hrvatskoj nema čovjeka s većim referencama, energijom, znanjem, vizijom, širinom od Milana Bandića”, pohvalio se gradonačelnik.

5. ” Ja imam djela i ostvarenja, a drugi imaju obećanja. I sa crnim vragom bi koalirao za dobrobit Hrvatske”, spreman je gradonačelink na sve.

4. “Ja neću doći na vlast nikad, ja mogu samo služiti građanima”.

3.  “Ja sam sluga građana ovog grada. Ja vama poklanjam svoju moć”, rekao je u svom stilu.

2. “Najbolje bi bilo da me ubiju”, rekao je kada ga je voditeljica prozvala za kupnju glasova.

1. “Prekidate me, zašto me mrzite”, povrijeđeno je upitao.

Biste li ih vi poslagali drugačije?

 


Komentari