RTL-ova VODITELJICA RAZBJESNILA GLEDATELJE: ‘Mirjana, srami se!’ (VIDEO)

Facebook

Neprestano je Milanoviću upadala u riječ, pokušavajući ga izbaciti iz takta što joj baš i nije pošlo za rukom.

Jučerašnji intervju s predsjednikom SDP-a na RTL-u preuzela je voditeljica Mirjana Hrga. Nažalost, godine iskustva u novinarstvu nisu joj pomogle da intervju odradi potpuno profesionalno i objektivno. Naime, novinar bi, po svojoj funkciji, trebao postavljati pitanja i dozvoliti sugovorniku da na njih odgovori. Međutim, Hrga to ili nije željela ili nije znala. Neprestano je Milanoviću upadala u riječ, pokušavajući ga izbaciti iz takta što joj baš i nije pošlo za rukom, zaključili su gledatelji.

‘Jako loše odrađen intervju’

Neki su zaključili da je Hrga pokušavala biti Mislav Bago koji se već specijalizirao za političke intervjue, a po njihovom mišljenju to joj nimalo nije uspjelo. Najviše se raspravljalo o njenoj nepripremljenosti.

Facebook
Facebook

Reagirali su i političari

“Zaista se radi o vrlo lošem ispitivanju. Toliko bahata i nekulturna osoba. Čestitam Milanoviću da ga njeno ispitivanje nije izbacilo iz takta. Zaista je to trebalo izdržati”, samo je jedan od brojnih komentara razočaranih građana.Nisu reagirali samo građani, već i sami političari. Jedna od njih bila je i Jadranka Kosor.

Milanović bez komentara

Predsjednik SDP-a nije želio ulaziti u nikakve rasprave vezane uz Hrgino ispitivanje, iako mu zasigurno nije bilo svejedno.

Nije joj prvi put

RTL-ova voditeljica već je i ranije imala priliku razgovarati s Milanovićem. Tada je bila na Novoj Tv, a intervju je izgledao gotovo kao i jučerašnji.

Objektivnost prije svega

Što god mislili o našim političarima, pozitivno ili negativno, kao novinari trebali bismo prema svakoj strani postupati na jednak način. Ne toliko zbog poštovanja prema njima, koliko zbog moralne dužnosti prema hrvatskim građanima. Naime, upravo smo mi novinari jedini i najvažniji posrednici između vladajućih i onih koji ih biraju.


Komentari