JOŠ JEDNA ŠPRAJCOVA GENIJALNA ODJAVA: Voditeljev crni humor oduševio gledatelje (VIDEO)

Marko Prpic/PIXSELL

Zoran Šprajc od trenutka kada je prešao na RTL te počeo uređivati i voditi Direkt ne prestaje izazivati rekacije javnosti.

Bez dlake na jeziku i zadrške Šprajc svakodnevno komentira situacije u zemlji, a sada je otišao korak dalje i na kraju emisije prokomentirao poprilično bizaran slučaj s Tajlanda.

Muškarac je proživo scenu vrlo sličnu onoj iz hororaca. Naime, zmija od tri metara iskočila je iz školjke i ugrizla ga za penis. Šok i nevjerica o slučaju 33-ogodišnjeg Tajlanđanina kad ga je na WC-u napao – piton proširio se svojetom,.

Odmah je prevezen u bolnicu, gdje mu je pružena pomoć i sad se oporavlja. Njegov susjed se uhvatio u koštac sa životinjom i izbacio je iz kuće. Zmija nije mogla proći kroz otvor školjke pa su je morali potpuno razbiti.

“Čim me ugrizao, pozvao sam ženu i ona je javila susjedima. Borio sam se sa zmijom i na kraju je ipak popustila ugriz”, kaže žrtva Attaporn Boonmakchuay.

Zatim je Šprajc u svom stilu odjavio emisiju i crnim humorom nasmijao gledatelje: “Dakle, dečki odsad oprezno na WC, prvo pažljivo zaviriti u školjku ma kolika žurba bila, kako vidite – velika zmija začas proguta malu zmiju“.

“Odličan je. Volim duhovite komentatore. Koji su još k tome i kulturni, te imaju osobnost. Ukratko, ovakve poput Šprajca”, prokomentirao je gledatelj s kojim su se složili mnogi.

NAPOMENA: U videu se nalaze uznemirujući prizori!

>>> ŠPRAJC ŽESTOKO OPLEO PO VLADI RH: ‘S bedacima je stvarno teško raditi…’

>>> GENIJALNA ODJAVA ODUŠEVILA HRVATSKU: Šprajc stavio virtualne naočale i poslao poruku Karamarku (VIDEO)


Komentari