CELEBRITY MASTERCHEF: Puno dekoracije tanjura i kazneni bodovi za ‘neposlušne’

MasterChef

Uskrsne delicije prave se u MasterChef kuhinji.

Uz Hrvoja, jelo koje se najviše svidjelo žiriju bilo je Lanino, no dobila je ocjenu manje zbog toga što je ponijela svoj nož i gulilicu.

Ovog tjedna u MasterChef kuhinji kuha se u uskrsnom duhu, a pobjednik prvog uskršnjeg izazova je Hrvoje, kojemu je ovo bio prvi kompletni uskršnji objed kojega je napravio.

„Imaš neku skrivenu pekarsku dušu u sebi!“ poručio mu je Andrej, a Hrvoje je svoju prvu pobjedu komentirao: „Dao sam stvarno sve od sebe, na rubu mogućnosti da se to sve stigne, riskirao sam i izgleda da se taj rizik isplatio! Tako je kod mene i kod sviranja, ne idemo uvijek utabanom stazom, sve dosta riskantno radim!“

Cijelokupan dojam ostavio je kod žirija pomalo gorkast okus. Ana je rekla kandidatima kako bi više cijenila da su se možda fokusirali na samo jedno jelo, jer su se svojim raskošnim tanjurima ipak precijenili.

Andrej im je kazao kako su ovoga puta izgorili u htijenju, dok je Radovan bio fasciniran obiljem na tanjurima. Rekao je kako se osjećao kao da je u Arapskim Emiratima te rekao:

„Tamo ti daju jedan ogroman limeni tanjur i gore ima svo jelo što je u kući. I u našoj tradiciji se tako serviralo – ogromne količine hrane. Vidite da mi pazimo na liniju i nije to dobro za nas!“

>>>CELEBRITY MASTERCHEF: Nije ni počelo natjecanje, a već se krše pravila

 


Komentari