SVA DOGAĐANJA PONOVNO SU U METROPOLI: Zagreb nikad nije imao ovako dobru ponudu noćnih provoda

de.wikipedia.org

Zagrebački noćni život bogat je i raznolik je kao nikad.

Mnogi od nas odbrojavaju dane do vikenda već sa samim ponedjeljkom. Planira se gdje provesti vikend, doma ili u društvu prijatelja, u prirodi ili u ludom noćnom izlasku. E pa ako je vaš odgovor upravo ovaj posljednji onda ćemo vam olakšati sa planiranjem i navesti najluđa mjesta u grad (a i šire) gdje ćete zasigurno pronaći nešto za sebe. Krenimo!

Ako ste se zaželjeli pravih pop, rock i disco zvukova onda ćete zasigurno petak provesti u Katranu gdje će vam Denna M puštati najbolje hitove, a ulaz je 25 kuna. Ili ako ste više ljubitelj housea, deep housea i tech housea, u Mastersu samo za vas Felver, Dav i E1 puštaju najbolje uspješnice tog žanra, a party počinej u 23,00 sata,  a ulaz košta 30 kn prije ponoći i 40 kn nakon.

Facebook
Facebook

Opera klub se izborio za svoje mjesto pod zagrebačkim noćnim nebom i postao omiljeni klub većine građana. Osim sjajnog interijera, svjetske pozornice i vrhunske akustike, Opera se može pohvaliti i multimedijskom produkcijom i odličnim muzičkim programom. Tako vas ovaj petak očekuje dvojac XO koji će zagrijati plesni podij s komercijalnim Hip Hop-om, R’n’B-om i nezaobilaznim Pop-om.

Većina nas je odrastala uz Madonnu, Michael Jacksona, Kim Wildea, Rick Astleya, Cindy Lauper, Duran Duran, Samanthu Fox, Bonnie Tylera, Ace Of Base, Nik Kershawa, Snap!, Culture Beat, Dr. Albana, Haddawaya, La Bouchea, Bananaramu, Taylor Dayne, Alphaville, Paula Abdula, Frankie Goes to Hollywood,…a ako ste poželjeli tih muzičkih legendi, Močvara organizira još jedna u nizu sjajnih “Dirty Dancing – 80’s smash hit partya”, koji se prepričavaju cijeli radni tjedan, a upad na njih je svega 20 kuna.

Za sve ljubitelje narodne muzike imamo sjajne vijesti. Ovaj petak moći ćete uživati u otvorenju jednog od najboljih zagrebačkih klubova H2O, a na otvorenju će vas kako svojim, tako i obradama pjesama kolega razveseliti Nemanja Staletović. Upad je besplatan, a sigurni smo kako će klub biti popunjen do zadnjeg mjesta, stoga nemojte doći prekasno. Dok će vas u drugom, posljednjem otvorenom klubu na Jarunu, Circusu zabavljati grupa Djogani i Milica Pavlović koja je poznata po svom vrckavom i sexy plesu. Za njihove nastupe izdvojit ćete 40 kuna.

Za sve one koji se žele zabaviti izvan Zagreba najbolje mjesto za to ovaj vikend je Jablanovec ili točnije livada kod shopping centra West Gate. Upravo danas tamo počinje jedan od najboljih festivala muzike, hrane i dobre zabave, naravno RujanFest. Osim brojnih koncerata i vrsnih regionalnih zvijezda koje će svojim dolaskom uveličati ovu manifestaciju moći ćete uživati i u tematskim šatorima (Slavonska kuća, Sarajevska kuća, Kuća dobrih tamburaša i dobre hrane, Techno house, Rock kuća i kuća dobrih vina), ali i nezaobilaznom luna parku.

U petak vas očekuju Jole i Saša Matić, a u subotu miljenik ženske publike Željko Joksimović, koji je ove godine već napunio zagrebačku Arenu, za njihove nastupe morat ćete izdvojiti 25 kuna za ulaz (ako dođete poslije 19 sati), dok vas u nedjelju očekuje potpunu besplatni ulaz na koncert Begina i Crvene Jabuke.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Svi oni koji nemaju automobil, vozačku ili se pak žele opustiti i popiti malo više, organizator za njih ima dobre vijesti. Do RujanFesta možete doći i besplatnim autobusnim linijama koje prometuju od Ljubljanice, Črnomerca, Savskog mosta, Sesveta, Dubrave, Zaboka i Krapine.[/box]


Komentari