Supertalent se kompromitirao: Antonija Dora namještaljkom ušla u finale?

Screenshot: Youtube

Sinoć je na Supertalentu pripremljeno veliko iznenađenje koje je podijelilo gledatelje ovog popularnog showa.

Popularna zabavna emisija Supertalent, pomaknula se na jednu sasvim novu razinu. U emisiji je pripremljeno pravo iznenađenje, odnosno nastupila je svima poznata talentirana Antonija Dora Pleško.

Iako je došla samo bodriti prijateljicu Lorenu Bućan, Igorovom i Reneovom intervencijom, koji su bili u dosluhu s majkom, Antonija Dora samo se našla na pozornici kada je krenula matrica te nije imala druge, nego ponovno zapjevati na pozornici Supertalenta poznati hit Ette James ‘At Last’.

Antonija Dora Pleško je svakako potvrdila svoj talent te prave glasovne sposobnosti, zbog čega je dobila direktan prolaz u finale. Ono što je sporno u cijeloj situaciji jest da se Antonija Dora nije niti prijavila u navedenu emisiju.

Ova je situacija naljutila brojne gledatelje iz više razloga. Prolazak Antonije Dore Pleško, mnogi smatraju nepravednim iako se pri tom njezin talent ne osporava. Dio građana ipak smatra da je zaslužila izravan prolaz jer je nesumnjivo talentirana. Upravo zbog cijele ‘filmske’ situacije, mnogi su vidjeli u cijeloj priči veliku namještaljku.

Screenshot: Facebook
Screenshot: Facebook

Postavilo se i moralno pitanje: Je li ovo fer prema prijateljici? Iako Antonija Dora navodno nije ništa znala, ovaj je cijeli trenutak zasjenio nastup 3 godine mlađe Antonijine prijateljice.

Screenshot: Facebook

Screenshot: Facebook

Iako je uz negativne komentare bilo i onih pozitivnih, ipak su prevladali oni koji osuđuju način na koji se cijela situacija odvila.

Screenshot: Facebook
Screenshot: Facebook

Što kada se ovako nešto dogodi na razgovoru za posao?

Zamislite situaciju u kojoj netko dođe na razgovor za posao bez da se prijavio na natječaj te dobio posao. Naravno da bismo takvo nešto osudili jer je natjecanje za posao time postalo nepravedno.

Situacija u Supertalentu nije ništa drugačija. Brojni natjecatelji su se prijavljivali, čekali u redovima, prolazili audicije da bi se na kraju u finale plasirala već više-manje poznata hrvatska pjevačica. Bez obzira što j e još jedno podsjetila na svoj nezavidni talent, priča bi ostala puno ljepša da se samo naklonila i zahvalila.

Ipak, zbog potrebe za dramom i gledanošću, bilo je potrebno ‘prekršiti’ po neko pravilo.

U Hrvatskoj, dakle i emisije mogu ići mimo ‘pravila’ ako imate dobru vezu, poznanstva i nekoga tko će vas progurati.


Komentari