‘Skinula’ Gunse: Lidija podsjetila hejtere da zna pjevati

FOTO: Facebook/ Lidija Bačić

Lidija Bačić mnogima je ovim potezom ‘začepila’ usta.

Pjevačica Lidija Bačić, oko koje se u posljednje vrijeme digla prašina zbog prozivka ljubavologa Brune Šimleše objavila je video kojim je mnogima začepila usta. Naime, u njemu pjeva jedan od najvećih hitova Guns ‘n’ Rosesa, Sweet Child of Mine.

Na trenutak se Lidija odrekla lakih nota i još lakših tekstova i na slobodu pustila rokericu u sebi. Malo je reći da su se mnogi zapitali zašto inače pjeva to što pjeva (da ne budemo bezobrazni).

“Zakaj onda pjevas sav onaj trash-paprikash?!?! Mala, ti s’ rok’rica!”, napisao je jedan komentator, a na vama je da prosudite je li u pravu.

“Spavaš li mirno, Bruno Šimleša?”, upitao je Ivan, a Mladen je Lidiji dao i zanimljiv prijedlog: “Sad kad Axl Rose pjeva u AC/DC mogla bi ti u Guns N’ Roses”.

Podsjećamo, Lidija je svoju glazbenu karijeru započela pjevajući crkvene pjesme i balade. Njezina uspješnica “All I’ll Ever Need” postigla je veliki uspjeh na radijskim postajama diljem Europe u ožujku 2008. godine, a s pjesmom “Kiša” osvojila je Grand-prix žirija i publike.

Ipak, pjesma “Crnokosi”  malo ju je pogurala u javnosti, a nakon toga, 2013. godine objavljuje “Vozačku dozvolu” u kojoj je, sudeći po spotu, shvatila što se prodaje u Lijepoj našoj.

>>> LIDIJA BAČIĆ NEKAD: Od religijskih pjesama do ‘viski, viskija’ (VIDEO)

>>> Lidija Bačić brutalno poklopila Šimlešu: ‘Ne klikajte na članke o guzicama nego naučite dijete vrijednostima’

>>> Pokušaj pomirbe: Lidija Bačić i Bruno Šimleša suočili se ispred kamera


Komentari