(VIDEO) Japanac došao na poduku Cro Copu, on ga šokirao pod tušem

Facebook/ Mirko Filipović

Čime je Mirkov učenik ovo zaslužio?

Mirko Filipović, čini se, odlično se oporavlja nakon operacije koljena. Vjerujemo da zbog toga ne smije trenirati intenzivno kako je navikao, pa ima viška vremena i energije. Nažalost, Japanac Satoshi Ishi osjetio je na vlastitoj koži kako je to kad je Mirku dosadno i svakakve ideje mu padaju na pamet.

Satoshi je u nedjelju stigao u Zagreb kako bi trenirao s Mirkom, koji ga je dva puta nokautirao. Mirka je iznenadila želja Japanca, ali naposljetku ga je pozvao u svoj dom gdje ima dvoranu za treninge.

Naivni Japanc nadao se odličnom treningu, kojeg je sigurno i dobio, ali Mirkove smicalice nije uključio u jednadžbu. Cro Cop je to naravno iskoristio i pošteno isprepadao olimpijskog pobjednika u judu. Kak’ bi se reklo, vrag mu nije dao mira i dok se Japanac tuširao Mirko mu je na glavu sasuo lavor hladne vode.

Rekao je naš borac da “nova roba mora da se proba” i Satoshiju priredio pravo vatreno, u ovom slučaju, ledeno krštenje i ne zna se tko je više vrištao, Cro Cop od smijeha ili Japanac od šoka.


Komentari