Vanna sve oduševila fantastičnom obradom pjesme Mladena Grdovića

Dino Senar

Pjevačka diva obradila na Narodnom „Sve za ljubav“.

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica Vanna, u četvrtak navečer gostujući na Narodnom u emisiji “Narodni Living Room Acoustic”, pokazala je kako zvuči kad ona iz sveg glasa zapjeva „Sve za ljubav što triba je žena, čovik i more…“.

Pjesmu u originalu izvode Mladen Grdović i Bepo Matešić, a Vanna je još jednom ekskluzivno za Narodni potvrdila da može fantastično otpjevati i pjesme koje su potpuno suprotne njezinom glazbenom izričaju.

Vanna je bila još jedan u nizu glazbenika koji su došli u dnevni boravak Narodnog na polusatnu svirku. Osim ove obrade, pjevačica je uživo izvela hitove “Kao da me nema”, “Svakodnevna žena” i posljednji singl “Izmiješane boje”.

Vanna se dotakla i najnovije suradnje s mladom kolegicom Zsa Zsom u pjesmi “Tragom tvojih tragova”.

„Mislim da je pjesma najprogresivnija domaća pjesma 2017. Meni je to strašan gušt, ja inače volim slušati aktualnu glazbu. Nisam tip koji je svoj uzorak ustanovio prije 20 godina i to vrti iznova i stalno.“

“Narodni Living Room Acoustic” emitira se svakog drugog četvrtka na Narodnom. Voditelji Tomislav Cvetković i Gina Victoria Damjanović dovode izvođače, koji osim svojih hitova, obrađuju pjesme svojih kolega.

Tako smo dosad mogli čuti kako Zsa Zsa pjeva Gibonnijevu “Temperu” i “Skitnicu” Jasne Zlokić, dok je Saša Lozar pokazao kako zvuče Hladno Pivo i Novi Fosili u njegovoj izvedbi. Meritas su, pak, na svoj način izvele Urbanovu “Malu trubu” i Arsenovu “Sve što znaš o meni”, dok je Psihomodo Pop oduševio izvedbom Miše Kovača “Proplakat će zora


Komentari