Udarac ‘ispod pojasa’: Poznati menadžer ponovno se obrušio na Ninu Badrić

FOTO: Instagram

Na okrutan način pokazao što misli o njoj.

Poznati menadžer Ivan Bubalo već neko vrijeme iznosi svoje mišljenje na Facebooku o pripadnicima hrvatske estrade. Do sad se dotaknuo Miše Kovača, Tončija Huljića, Olivera Dragojevića, Prljavog kazališta ali i naših diva poput Josipe Lisac, Jasne Zlokić i Doris Dragović. Sve su to bili više manje pozitivni komentari, o njima kao pjevačima ali i ljudima. Svi su oni zvijezde, prema mišljenju ovog menadžera koji estradu poznaje u dušu.

Međutim, o Nini Badrić nema pozitivno mišljenje. Podsjetimo, u jednom svom osvrtu naveo je da se njezini koncerti u Splitu uglavnom se svode na robne kuće i noćne klubove. Pjevačica mu to nije mogla prešutiti, pa premda mu se nije izravno obratila, objavila je fotografiju pune legendarne Olimpijske dvorane Zetra, uz komentar kako je ponosna što ju je upravo ona napunila.

Bubalo joj nije ostao dužan. Na svom je Facebook profilu objavio fotografiju potrganog plakata s najavom Nininog koncerta.

“NAPOKON !!!!! Sa južne strane Hnk-a….na početku Plinarske ulice….najava koncerta… Nine……(žena u trafici..kaže da stoji već desetak dana)…  Kad i gdje je koncert ???? (novi vid propagande)….. a ja se ponadao ići….” ironično je prokomentirao Bubalo.

Čini se da estradni “fajt” na realciji Badrić – Bubalo ne jenjava.

>>>‘Nina Badrić nije zvijezda, pjeva samo na otvaranju robnih kuća!’


Komentari