Poznati Hrvati se opraštaju od Relje Bašića: Evo što su poručili gosponu Fuliru

Goran Stanzl/PIXSELL

Biti prosječan nešto je najgore od svega….

Cijelu je Hrvatsku šokirala vijest o smrti našeg poznatog glumca, Relje Bašića. I dok zagreb i Zagrepčani žale zbog smrti voljenog gospodina Fulira, njegovi kolege umjetnici, ali i drugi poznati Hrvati prisjetili su se legendarnoig glumca.

“Kak taubeka dva, mi sretni smo bili, z jednega peharčeka skupa smo pili …. Zbogom gospon Fulir…. ” napisali su članovi zagrebačkog benda Šank uz fotografiju.

“”Naš gospodin Fulir. Legenda. Počivajte u miru. Hvala Vam za svu umjetnost koju ste nam podarili i ostavili neizbrisiv trag! Zauvijek u najljepšem sjećanju…”, napisao je Jasques Houdek na svom Facebook profilu uz zajedničku fotografiju.

Hamed Bangoura je primjetio da reljin odlazak znači odlazak Zagreba kakvog smo nekada poznavali.

“Meni, kao dečecu sa Šalate, odlazak g. Relje Bašića znaci i odlazak starog Zagreba. Zbogom, “Ljubim ruke milostiva”. Bar nećete vidjeti kako nam bankrotira grad od silnog:”Idemo delat” s tuđim parama. Počivali u miru.” napisao je.

Glumica Minja Majurec je  zaključila ono što osjeća svatko od nas: “Naš gospon Fulir nikad nećeš umrijeti.”

Time se i mi opraštamo s Reljom Bašićem, čovjekom kojem je biti prosječan bilo nešto najgore od svega. Nije bio prosječan, bio je veličina koja nikada neće umrijeti. Ostavio je svoj trag.

>>>Gospon Fulir, ostavio si neizbrisiv trag na licu Zagreba

 


Komentari