OVO JOŠ NITKO NE ZNA: Miha se predomislio i nogirao Sandru, Sara čeka bebu?! (VIDEO)

RTL

Zahuktava se Ljubav je na selu.

I dok smo mislili kako su farmeri konačno odabrali svoje životne suputnice, čini se kako nam se večeras priprema veliko iznenađenje. Naime, u posljednjem tjednu emisije “Ljubav je na selu” farmeri su bili doslovno na sto muka.

Tako su kod Mihaela su ostale Sandra i Sara, a on je odlučio kako njegovo imanje napušta Sara.

”Do zadnjeg trena nisam znao koju ću eliminirati”, iskren je bio Miha, a Sara je komentirala: ”Razočarana sam što odlazim jer mislim da bi on i ja bili bolji”, rekla je.

cetvrta-emisija-ljubav-je-na-selu-fc4b5ff084552f9e90ad8310af56eec2_view_article_new

Sandra je potom ostala sama s Mihaelom te mu priredila doručak, a Miha ju je odlučio odvesti na izlet i pokazati joj krajolik. Doveo ju je tako do Stare Drave, gdje su sjeli i pričali o svojim osjećajima, a na kraju su se i poljubili. Međutim, čini se kako se ovaj farmer u posljednji trenutka predomislio pa ako je slutiti po najavama današnje emisije, Sandra će napustiti njegovo imanje.

”Odlučio sam da ostanemo prijatelji”, rekao je Mihael Sandri koja je ostala šokirana. S druge strane, javili su se oni koji tvrde kako znaju što je razlog ovakve Mihaelove odluke. Naime, umeđuvremenu je mladić shvatio kako je ipak zaljubljen u Saru pa ju je nakon snimanja emisije, pozvao da se vrati.

Kako tvrde mnogi, Mihael i Sara pripremaju vjenčanje i čekaju svoju prvu bebu.

Za to vrijeme u Dugoj Resi Goran je također morao donijeti odluku, piše RTL.

”Goran je sa mnom ostvario blizak odnos pa se nadam da ću ja ostati, a Nikolina otići”, rekla je Ines, a Nikolina je rekla da bi rado da je Goranovi roditelji posvoje. Na kraju je Goran ipak odabrao Nikolinu što je fatalnu Ines, itekako razočaralo.

”Malo me razočarala njegova odluka i mislila sam da su mu važne emocije, a sad ispada da mu je važno da ima radnika u kući”, rekla je Ines.

>>> OBILJEŽILA JE ‘LJUBAV JE NA SELU’: Urnebesna Nevenka postala pravi hit na društvenim mrežama (FOTO)

>>> FATALNA INES: Iskvarcana i utegnuta frizerka Ines zaljubila se u Gorana (FOTO)

 


Komentari