ONE SU BILE SEKS BOMBE SVOG VREMENA: Upoznajte dame za kojima su uzdisale generacije (FOTO)

Instagram

 Ove dame bile su “ikone” osamdesetih .

Bombe današnjice Severina su i Rozga, klinke se dive Lidiji Bačić. Mediji su prepuni hvalospjeva o izgledu ovog trojca, a mlađarija uzdiše nad njihovim fotografijama. Odlučili smo provjeriti tko su bile ikone osamdesetih i po čemu se razlikuju od ovih današnjih.

Dečki koji su žarili i palili tih godina, u ulozi “stručnog žirija”, izdvojili su nekoliko ženskih zvijezda koje su kod tadašnjih klinaca mamile uzdahe. Ono što ove dame razlikuje od današnjih seks ikona jest njegovanje hrvatskog melosa, ali i istinska ženstvenost.

Marina Perazić (Denis & Denis)

Instagram
Instagram

Marina Perazić definitivno je bila seks simbol na prostorima bivše Jugoslavije. Ova dama predvodila je val elektronske glazbe kao prepoznatljivi glas grupe Denis&Denis. Imali smo ju prilike gledati i u reality showu “Farma”, u koju ju je, kako je sama izjavila, natjerala teška financijska situacija.

Ljiljana Nikolovska (Magazin)

Screenshot/Youtube
Screenshot/Youtube

Ljiljana Nikolovska jedna je od pjevačica grupe Magazin, a snjima je pjevala do 1990. godine. Iz Hrvatske je otišla tijekom rata, a sada živi u San Pedru u Americi.

“Željela sam nešto promijeniti u svom životu. Neke od nas idu u šoping, neke odrežu kosu i oboje se u crveno, a neke se i udaju. Ja sam odlučila otići u Ameriku.”, objasnila je svojevremeno ovaj svoj potez.

Sanja Doležal (Novi Fosili)

Facebook
Facebook

Ovu plavušu volimo i danas. Bivša pjevačica Novih Fosila i do nedavno je bila prisutna u javnosti, u liku simpatične voditeljice čiji je osmijeh  bio zarazan i preko malih ekrana. Vrckasta Sanja Doležal uvijek je nasmijana, vesela i jednostavno nas osvaja svojom pozitivom. Vjerujemo da je i prije 36 godina bila neodoljiva.

Severina i Rozga uzori su današnjim klinkama. Klinke osamdesetih svoje uzore su tražile u ovim damama, prema riječlima našeg “stručnog žirija”. Uočavate li razliku?


Komentari