NAJTRAŽENIJA SUKNJA NA ESTRADI: Kojoj poznatoj dami ova Zarina kreacija stoji najbolje? (FOTO)

Photo editor

Lana Klingor Mihić, Jelena Rozga, Doris Pinčić Rogoznica ili Jelena Karleuša?

Znate onaj odjevni predmet koji imaju svi? E, pa upravo novi trend mogao bi postati Zarina suknja koju su svaka na svoj način ponijele poznate dame sa estrade. Suknji je cijena 349,90 kuna, a svojim metaliziranim “momentom” odlična je, kako za dnevne, tako i za večernje trenutke, a toga su očito svjesne i žene. Pogledajmo kako su neke od njih iskombinirale ovaj odjevni predmet.

Zara Web Shop
Zara Web Shop

PR stručnjakinja i pobjednica prošlogodišnjeg izdanja Master Chefa Lana Klingor Mihić ponijela je suknju na nedavnom koncertu Marije Šerifović u KD Lisinskim, a cijeli outfit upotpunila je običnom t shirt majicom zanimljivog natpisa i printa.

❤️ THE BEST time ever / #marijaserifovic ❤️????????????????????????????????????????????????

Fotografiju objavljuje Lana Klingor Mihić ???????????????? (@lanatheklingor)

Nakon nje, suknju je ponijela i pjevačica Jelena Rozga dok je uživala u koncertu u Pulskoj areni, koja je uz crnu majicu bez rukava i crne sandale svu pažnju upravo stavila na samu suknju.

❤️ #photooftheday #arena #pula #beautifulnight #jelenarozga Fotografiju objavljuje Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Doris Pinčić Rogoznica se pohvalila na Instagramu, svojim novim “it” komadom odjeće, a lijepa voditeljica kombinirala ga je uz dugu usku bijelu majicu i seksi crne štikle.

Bye bye summer, hello autumn ????????????????????☂???? @studiobm vrijeme je da zagasimo boju ???????????? #jesenstizedunjomoja

Fotografiju objavljuje Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

Ovoj suknji nije mogla odoljeti niti Jelena Karleuša, pa ju je obukla za jedno televizijsko gostovanje, a istu je kombinirala sa srebrnim metalik čizmama i crnom majicom bez rukava uz predimenzionirane sunčane naočale.

Screenshot YouTube
Screenshot YouTube

>>> 3 HRVATICE U ISTOM KOMPLETU: ‘Kojoj najbolje stoje ova suknja i top?’


Komentari