KEDŽO ŽIVI HRVATSKI SAN: Sprema veliki zagrebački koncert, zasjeo na vrh top-ljestvice, a ima i novi spot

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Glazbena karijera popularnog Damira Kedže u uzlaznoj je putanji!

Damiru Kedži u posljednje vrijeme na profesionalnom planu cvjetaju ruže, jer ne samo da je zasjeo na vrh “HR Top 40” glazbene ljestvice sa svojim hitom “Sve u meni se budi”, s kojom je početkom godine pobijedio na Zagrebačkom festivalu, već i na samo Valentinovo sprema svoj prvi veliki zagrebački solistički koncert u Tvornici kulture.

Svoje ulaznice za sutrašnji koncert po cijeni od 75 kuna možete nabaviti putem susatava eventim.hr, te u Tvornici kulture.

Nakon velikog uspjeha, Kedžin hit “Sve u meni se budi”, koji je snimio u duetu s glazbenicom Zsa Zsom, dobio je i pripadajući video spot.

“Ovaj spot ima posebno mjesto u mom srcu. Kao što smo i planirali, sve su priče u spotu stvarne i čiste. Bez glume i pretvaranja tražili smo čistu emociju, i to su nam pružili. Beskrajno sam zahvalan što sam okružen ljudima, koji su to bili spremni dati za ovaj spot i tako posebnu pjesmu. Taj će dan ostati svima nama još dugo u sjećanju i drago mi je da se spot za jednu pjesmu, pretvara u uspomenu. Nadam se i vjerujem, da će publika sve to prepoznati i osjetiti” , izjavio je Kedžo povodom izlaska svog novog spota.

Pogledajte novi Kedžin video uradak i javite nam kako vas se dojmio.

>>> SUPER PLAN ZA VALENTINOVO: Kedžo dolazi u Tvornicu na prvi veliki zagrebački solistički koncert


Komentari