KADA GLAVNA ZABAVLJAČICA SLAVI ROĐENDAN: Od jutra stižu pokloni i cvijeće, a pala je i pokoja suza (FOTO)

Instagram

Iako je na pragu 40. pjevačica uživa u životu kao da joj je 20.

Kada “kraljica svadbi i dobrog provoda”, naravno pričamo o Maji Šuput, slavi svoj 37. rođendan, onda to izgleda kao scena iz nekog romantičnog filma. Ova vrckava pjevačica koja voli dijeliti sretne trenutke iz svog života na Instagramu, pohvalila se svojim pratiteljima kako je od ranog jutra zatrpana poklonima i iznenađenjima dragih joj prijatelja.

Okružena gomilom cvijeća, balonima, rođendanskom tortom i sa zlatnom rođendanskom kapicom na glavi u bijelom krevetu Maja je u opisu slike jednostavno napisala: “Jutarnja dostava“, a obožavatelji su je zasuli brojnim čestitkama.

OMG ???????????? morning deliveries ???????????? B – day girl ????????????????????????

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

Maji je sve najbolje zaželio i najbolji prijatelj i stilist Marko Grubnić, a njegova poruka glasi: “Jedna si od najtalentiranijih osoba i najvećih radnika koje poznajem i zaslužuješ svu sreću na svijetu. Neka ti ovaj rođendan bude ispunjen srećom i ljubavi, kao i svi ostali koje dolaze. Volim te puno, moja najbolja prijateljice zauvijek. Znaš da moramo ostati prijatelji zauvijek jer jedno o drugome znamo sve tajne”.

Maja nije mogla ostati suzdržana na tako divne riječi pa mu je odgovorila: “Rasplaka sam se, hvala ti na prekrasnim riječima ljubavi”, a zatim se pohvalila i najboljom rođendanskom tortom ikad, koja je u cijelosti prekrivena njezinim fotografijama.

Kad ti dodje da samu sebe pojedes ???????????? best cake design ever ???????????? b day girl ????

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

Slavljenica se na kraju zahvalila svima na divnim željama, a nismo se mogli ne zapitati kakvo joj je iznenađenje pripremio novi dečko, inače asistent Marko Matić s kojim joj se dogodila ljubav.

>>> ZARUČILA SE MAJA ŠUPUT? Pjevačica ljubi svog asistenta Marka Matića (FOTO)


Komentari