‘Fight’ na estradnoj sceni: Ivana Radovniković okomila se na Lanu Jurčević

FOTO: Danijel Berkovic/PIXSELL

Lana Jurčević još uvijek se nije oglasila.

Još jedna zvjezdana prašina, podigla se kada je Lana JurČević na svom profilu objavila svoja tri nova singla.  Ipak, neki su od fanova primIjetili kako je jedna od njih, pod nazivom ‘Kuda da krenem’ stari hit Ivane Radovniković te su se našalili s Lanom, postavivši na njezinu objavu Lanin hit ‘Kopija’.

 

FOTO: Screenshot
FOTO: Screenshot

Bez obzira na to što je Ivana Radovniković ovu pjesmu otpjevala prije 12 godina, mnogi su Lanini pratitelji primijetili kako se radi o identičnoj pjesmi.

FOTO:Screenshot

FOTO: Screenshot
FOTO: Screenshot

O svemu se oglasila i Ivana Radovniković, pomalo šokirana činjenicom da je nitko nije obavijestio o ‘reciklaži‘ pjesme u Laninoj izvedbi.

FOTO: Screenshot
FOTO: Screenshot

Kao što prenosi Dnevnik.hr, Ivana Radovniković na svom je Facebook profilu još jednom prokomentirala cijelu situaciju

Milani Vlaović ne bi kruna s glave pala da me obavijestila o svojoj namjeri s pjesmom, a Lana Jurčević bi trebala znati da pjesmu koju predstavlja kao novu je stara 12 godina. Može brisati komentare ljudi, ali to je i dalje tako. Točka

Milana Vlaović nije imala komentara o navedenom slučaju, dok se Lana Jurčević još uvijek se nije oglasila. Kako bilo, prema broju pogleda na Youtubeu, ovaj je singl prihvaćen bez obzira na već poznatu melodiju.

 


Komentari