DVOSMISLENA FOTKA MAJE ŠUPUT: Na što je točno mislila vrckava pjevačica, kada je napisala ovo? (FOTO)

Instagram

Vesela pjevačica napravila je nenamjernu ili namjernu grešku, i potvrdila vezu s Markom Matićem.

Nakon dužeg vremenskog perioda, vrckavoj pjevačici Maji Šuput napokon su počele cvjetati ruže, osim na poslovnom, i u privatnom životu.

Mediji, a i kuloari, već neko vrijeme nagađaju kako je pjevačica pronašla sreću u zagrljaju svog asistenta Marka Matića, a par se navodno zaručio. Do sada pjevačica niti jednom izjavom ili fotografijom na Instagramu (a znamo da je tamo prilično aktivna) nije potvrdila svoju ljubavnu vezu s Markom, ali posljednjom fotografijom potkrala joj se greška.

>>> ZARUČILA SE MAJA ŠUPUT? Pjevačica ljubi svog asistenta Marka Matića (FOTO)

Objavila je Maja fotku sebe s nedavno održanog RujanFesta, naravno u zanosu na scenu i u opisu slike napisala “Moj život” uz emotikone srca. No, u pozadini stoji upravo njezin asistent Marko, što nas je navelo na razmišljanje.

My life ❤️❤️❤️

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

I dok neki nisu previše obraćali pozornost na poruku Majine slike, već su komentirali njezine noge i outfit, jedna gospođa je primijetila što i mi i napisala: “Slika koja govori tisuću rijeci… Ako pozorno pogledaš vidiš dvije bitne stvari – tebe kao pjevačicu i ono što voliš u životu, a vidiš u pozadini i Marka … Sad pitanje je na što se odnosi natpis…”.

>>> MAJA ŠUPUT U PRISNOM ZAGRLJAJU: Je li joj on samo asistent ili nešto više od toga? (FOTO)


Komentari