DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

Facebook

“Zatražili bismo da se ukine Big brother, ali znamo da s time nećemo ništa postići, ali uz pomoć javnosti možemo opomenuti televizijske programe za satnicu”.

Nije ni počeo, a Big Brother već je uspio prodrmati javnost. Naime, nakon samo jednog dana provedenog u kući, pao je prvi seks i to između 20-godišnje Steffani Banić iz Splita te 24-godišnjeg Sarajlije Ervina Mujakovića. 

”Ljudi moji, nemojte nikad piti.  Kad se za******* s alkoholom, platiš cijenu. Desilo se pa se desilo”, kazala je mlada Splićanka koja je naposljetku zaključila kako se ne kaje zbog učinjenog, već da joj je jedino žao majke jer je, kako je rekla, rodila monstruma.

bb-S1_911987S1

”Ona je u duši jako dobra osoba, a zapravo ni nema potrebe da se kaje zbog toga što je napravila. Nije udana, nema dečka pa samim time ni obaveza prema drugom muškarcu. naškodila je samo sebi”, rekla je Stefanina majka Katja. Međutim, scene seksa koje su dostupne na YouTubeu zgrozile su široku javnost pa se tako na društvenim mrežama pojavila inicijativa za emitiranjem ovog showa nakon 22 sata. Kreatori stranice ”Emitirajte Big Brother 2015 iza 22 h zbog djece boje se da će neprimjereni sadržaji imati loš utjecaj na djecu.

”Zatražili bismo da se ukine Big brother, ali znamo da s time nećemo ništa postići, ali uz pomoć javnosti možemo opomenuti televizijske programe za satnicu”, poručuju admini stranice koji su dodali kako se ne protive sadržaju ovog reality showa već samo vremenu u kojem se emitira.

Tko je Steffani Banić?

Stefani je nedavno završila srednju školu, a za sebe kaže kako je glavna vampirica u Splitu te da je muškarac u ženskom tijelu. Kako kaže, voli dugo spavati pa se tako ne budi prije 19 sati i nakon toga, cijelu noć noć izlazi s društvom, pije i voli pušiti travu. Kako je tomu tako, dokazuje i njezin Facebook profil pun fotografija s ”ludih” noćnih izlazaka. Prema svemu sudeći, Stefani je velika obožavateljica Billy Idola, a voli i provocirati i golišavim fotografijama.

11114260_10206936179467632_2789700141387556657_n

Ova mlada Splićanka za sebe kaže kako je otkačena djevojka bez ikakvih ženskih manira, sluša metal i rock and roll, ali voli otići i na cajke. Zaljubljive je prirode i kaže kako joj mnogi govore da je lezbijka, ali ona voli muškarce.

10710891_10205328780483662_5832746141811328624_n

Podsjetimo, ugledni psiholog Ivan Modrušan kazao je kako ovakvi showovi nisu nimalo bezazleni te kako su pravi dokaz ljudske narcisoidnosti.

”Ovakve emisije loš su primjer onima koji ne znaju što bi sami sa sobom”, kazao je. Iako se na prvu čini kako je riječ o čistoj zabavi, ovakvi showovi su sve samo ne bezazlena zabava već na određene skupine ljudi, mogu utjecati jako negativno, zaključuje psiholog.

>>>  OČEKUJE NAS NAJMORBIDNIJI BB IKAD! STRUKA UPOZORAVA: ‘Ovakvi showovi nisu nimalo bezazleni’

>>> OVO JE BIO PRVI SEKS U BB KUĆI! Glavna akterica to je debelo naplatila, sjećate li se komentara na njezin račun? (VIDEO)


Komentari