ANTONIJA BLAĆE POSLALA JAKU PORUKU: Dobila tisuće ‘lajkova’ za objavu od koje ćete se naježiti (FOTO)

Facebook.com

Antonija je i inače vatrena navijačica od koje uvijek stižu poruke podrške za naše dečke.

Utakmica Hrvatske i Turske ponovo je povezala Lijepu našu, a ni slavnih navijačkih poruka svakako nije nedostajalo. Za naše reprezentativce navijala je i omiljena voditeljica Antonija Blaće, koja je nešto prije utakmice objavila sliku s prigodnim opisom koji je oduševio njene obožavatelje.

Sport bi trebao slaviti izvrsnost! Sport bi trebao spajati! Ajmo danas biti jedno! Nema crvenih, bijelih, plavih! Voli i slavi svoje, poštuj tuđe! Ljubav je najveća sila! Kockice se vole! I da nam taj osjećaj bude tu zauvijek! Bez nas malih nema nista! A vi “veliki”, ne kitite se kockicama, niste ih vrijedni! Ajmo Hrvatska! Moja lijepa dobra pitoma Hrvatska!” poručila je voditeljica i skupila gotovo 5 tisuća lajkova.

Antonija Blaće i inače prati naše repezentativce, a posebno su joj dragi nogometaši i rukometaši za koje redovito navija na ovoj društvenoj mreži.

Naši momci u jučerašnjoj utakmici definitivno su imali i podršku 12. igrača, navijalo se diljem Hrvatske, a tribine na Parku Prinčeva gorile su pod stopama 10 tisuća Hrvata.


Komentari