Severina opravdava podršku Agrokoru: ‘Moja mater je zadovoljna kako sam reagirala’

FOTO: Instagram/ Severina

Pjevačica je mnoge zgrozila svojim postupkom.

Taman kada se situacija oko Agrokora zahuktala, Severina ju je još dodatno zakuhala. Ona je, naime, na svom Instagram profilu objavila fotografiju s blagajnicama u Konzumu i napisala: “Konzum, navijam za vas i za sve ove prekrasne žene”. Malo je reći da je javnost bila šokirana, a mnogi su je i osudili zbog kampanje “spasimo Agrokor”, osim toga, kazali su i da ju je na to nagovorila Todorićeva kćer, Iva Balent, inače Severinina dobra prijateljica.

Čini se da je Severini prekipjelo pa je svoj potez odlučila prokomentirati za Slobodnu Dalmaciju.

“… mislim da je naša Vlada isto napravila, pet dana nakon mene. I to Vlada skupa sa svim dobavljačima, zato što su shvatili da ne mogu drukčije. Mislim da su to normalne stvari… Napravila sam dvije dobre stvari, stala sam iza nečega gdje će stvarno biti belaja, jer će ljudi stvarno ostati bez posla. Pogotovo žene od 50, 60 godina. Pa tko će ih zaposliti?!

S druge strane, moja prijateljica Iva nema nikakve veze s tim što se događa. Ona je radila u marketingu, a to što se sad tamo događa, druga je stvar. Moja mater je zadovoljna kako sam reagirala“, rekla je Severina.

Osim toga dodala je i da se bori za svačija prava, kako nezaposlenih, tako i ona LGBT zajednice, te vjeruje da “ima kredita”. Na pitanje koga smatra odgovornim za aferu “Agrokor” i jesu li to možda vlasnici, izbjegavala je konkretan odgovor.

Ne bih sad ulazila u te krivnje, jednostavno mislim da je najviše kriv netko tko je dopustio da se takva situacija dogodi”, rekla je.

>>> Ako je Severini, Ivi Balaban i poznatima stalo do Todorićevih radnika zašto nisu reagirali na ove vapaje?

>>> Poznate Hrvatice u akciji spašavanja Todorića: Imena će vas iznenaditi


Komentari