POZNATI KOMIČAR POGODIO ‘U SRIDU’: ‘Pita li se Zagrepčane išta u ovome gradu?’

FOTO: Facebook

Najnovija vijest koja je oduševila građane je uvođenje bežičnog interneta u tramvaje.

Podsjećamo, riječ je o pilot-projektu ZET-a podružnice Zagrebačkoga holdinga u kojemu je gratis spajanje na bežični internet (Wi-Fi) moguće u tri tramvaja koja često mijenjaju linije kako bi se u prvoj fazi provjerila zainteresiranost putnika.

Ti tramvaji obilježeni su posebnim naljepnicama u unutrašnjosti vozila, a cijeli je projekt zapravo nastavak suradnje Grada, Holdinga i Turističke zajednice Zagreba u programu uvođenja interneta na razini grada.

Holdingovu, odnosno ZET-ovu novotariju u posljednih je tjedan dana, koliko su tramvaji s besplatnom mrežom u prometu, isprobalo oko 15 tisuća putnika.

>>>NOVA ZET-ova USLUGA: Ova novost usrećit će gotovo sve putnike!

S ozbirom na to da je pomalo smiješna činjenica da se za bežični internet u 21. stoljeću treba provjeravati zainteresiranost publike, upravo se na to obrušio poznati zagrebački stand komičar Goran Vugrinec Goc preko statusa na svojoj služenoj Facebook stranici.

U statusu je predložio druge stvari oko kojih bi trebalo provjeriti zainteresiranost građana, a ne oko besplatno bežičnog interneta u tramvaju, tim više što se građane, primjerice, nije pitalo, kaže Goran, za skijašku stazu, fontane ili loše dizajnirane tramvaje.

No, Goc je na kraju zaključio da je unatoč nekim banalnim činjenicama ipak pohvalno za ZET što uvodi novotarije.

goc2


Komentari