Ponovo napali Gruicu: ‘Nives je za tebe institucija, nemaš ni trunku talenta’

FOTO: Facebook

Gledateljima nikako nije sjela.

Druga epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato nije kod gledatelja prošla puno bolje od prve. Mnogi ne mogu vjerovati da je Nives ponovo ostala bez pobjede, a većina ih se ponovo okomila na glumicu Anu Gruicu.

Ona je u nedjelju utjelovila legendarnog Raya Charlesa i izvela njegovu uspješnicu “Hit the Road Jack”, ako pitate publiku, nije baš odradila dobar posao.

“Ajme i kuku, grozno, žena nema ni trunke talenta, za ništa, teški antitalent, a kao glumica??”, napisala je Danijela, a na nju se nadovezala i Tamara: “Nives je za nju institucija! A kao neka glumica.. Pa ne može Nives čašu vode dodat!”.

FOTO: Facebook/ Ana Gruica
FOTO: Facebook/ Ana Gruica

“A stvarno je zvučala i izgledala ko da je malo poremećena…Ray Charles nije zijevao ko tuljan…”, okrutna je bila Željka, a Vesna je zaključila da je Gruičin nastup jednostavno bilo “teško gledati”.

Od temperamentne Splićanke još uvijek nije stigao odgovor na zle jezike, na Instagramu je objavila nekoliko fotografija u muškom izdaju, a najavila je i sljedeću epizodu.

FOTO: Facebook/ Ana Gruica
FOTO: Facebook/ Ana Gruica

“Pozdrav do sljedeće nedjelje… Samo smijeh, ljubav i zabava!”, napisal je kratko uz fotografiju Gruica.

>>> ‘Napuhana, sirova i netalentirana žena’: Gledatelji TLZP-a okrutno ‘popljuvali’ Gruicu, a ni Petka i Bagarić nisu zaobišli

>>> Gruica odgovorila hejterima: ‘Dok vi uživate na Vašim kaučima, mi naporno vježbamo kako bismo Vas zabavili i iduće nedjelje’


Komentari