POZNATI DJ oduševio okupljene u Opera Clubu (VIDEO)

Opera TV

U zagrebačkom Opera Club-u prošlu subotu nastupao je poznati DJ i producent Ferreck Dawn.

Na glazbenoj je sceni preko 14 godina. Njegova produkcijska djela objavljena su pod imenima dobro poznatih produkcijskih kuća kao što su Spinnin’ Records, Toolroom, D:Vision, and Material records. Podržavaju ga brojni svjetski DJ majstori – Avicii, Hardwell, EDX, Robin Schulz, Sander van Doorn, Mark Knight, Oliver Heldens, The Magician, Steve Angello, Martin Garrix, Chuckie, Pete Tong i Tiësto.

OP1

Na Beatport ljestvicama je kroz dugi niz godina bio čest „gost“ zahvaljujući remixima za brojne glazbenike – Martin Garrix, Sander van Doorn, DVBBS, Steve Aoki, Sander Kleinenberg, Philip George, René Amesz. A onda je 2013. u glazbena prostranstva odlučio pustiti nešto svoje. Zajedno s dvojcem Redondo objavio je „Love Too Deep“ koji ostvaruje mega uspjehe te kao što su mnogi naveli, postaje njegov Grandslam!

Nakon hita „Love Too Deep“, njegov uspjeh se nastavlja i u 2014./2015. godini kada potpisuje ugovor s jednom od najvećih produkcijskih kuća – Spinnin Records. Hitovima „Something Else“, „Another Day“, „Heaven Sent“, „Baby Slow Down“ i „Superman“ doseže vrh brojnih svjetskih top ljestvica.
2016. godina itekako je dobro počela za Ferrecka. Njegova nova stvar „Man Enough“ držala je prvo mjesto na Beatport ljestvici dva tjedna. Isto tako zaradio je nominaciju za EMPO nagradu u kategoriji „Best Deep House DJ“.

ClubTV je projekt u nastajanju čija je vizija kroz određeno vrijeme da postane “online središte” noćnog života Zagreba pa i šire, a misija dizanje Zagreba na turističkoj razini vezanoj za noćne izlaske i zabavne sadržaje. P


Komentari