NOVI CHIVAS REGAL DOŠAO U ZAGREB Zgodna Sementa Rajhard pjevala gostima (FOTO)

PR

Jedinstvene kombinacije okusa i mirisa oduševile su gospodu koja su kušala novi Chivas Regal – Extra.

Svi oni koji uvijek traže više okupili su se na Chivas Gentleman’s afternoon druženju u Tesla baru kako bi uživali u Chivasu, prvom luksuznom viskiju u svijetu. Novu liniju Chivas Regal Extra isprobali su i poznati poput Mirana Kurspahića, Ranka Zidarića, Ervina Baučića, Igora Barberića, Matka Knešaureka, Ivice Klarića, ali i brojnih drugih.

Ivica Klarić

Domaćin večeri bio je Dubravko Merlić, koji je s brend ambasadorom, Vjenceslavom Madićem Kishonijem,  uzvanicima pripremao koktele spravljene na bazi Chivasa.

Ervin Baučić

Jedan od 280 svjetskih Chivas brothers Scotland whisky mastera i jedini Chivas Regal ambasador u Hrvatskoj, Vjenceslav Madić Kishoni, proveo je uzvanike kroz kušanje i tako im dočarao jedinstvenu kombinaciju mirisa i okusa nove linije Chivas Regal Extra.Znak kvalitete ovog pića leži upravo u bogatim i velikodušnim okusima, koje su stvoreni uporabom najrjeđih viskija.

Chivas Gentlemen's afternoon (1)

Bogati okusi tako sadrže voćne note na koje se nastavljaju slatki tropski okusi dinje i mekane note vanilije i karamele, pomiješane s pikantnim notama cimeta i badema, koji vode prema dugom i ispunjujućem završetku.

PR

Uz bogatstvo okusa uzvanici su imali priliku uživati i u cigarama koje se nadopunjuju s aromama ovog vrhunskog pića. Ugodnu atmosferu upotpunio je nastup Ante Gela i Semente Rajhard.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Chivas Regal Extra temelji se na bogatoj osnovi malt viskija i sazrijevanju u bačvama od trešnjinog drva. Ovaj postupak daje profinjenu dubinu okusa, viski pun karaktera i neponovljive mješavine na potpuno novom nivou.[/box]


Komentari