OGORČENI OBOŽAVATELJI ACE LUKASA: ‘Ako je tako, neka idioti ostanu bez najposjećenijeg koncerta u povijesti’

FOTO: Facebook / Aca Lukas

Reakcije nakon otkazanog nastupa Ace Lukasa i njegove objave na Facebooku. 
Obožavatelji Ace Lukasa, nakon što je objavio da neće nastupiti na Rujanfestu, u komentarima su izrazili zgražanje i ljutnju prema toj odluci, ali i peticiji jer smatraju da bi upravo Acin koncert okupio najviše ljudi. Iz cijele su ga regije podržali kroz komentare, iz čega je očito da Aca Lukas iza sebe ima vojsku obožavatelja koji su stali na njegovu stranu i negoduju zbog njegova nedolaska.

>>>ACA LUKAS POBJESNIO: ‘Boli me ku**c za četnike, ustaše i partizane. Ja sam ponosan Srbin, ne četnik’

Maja, izgleda nije ni znala za peticiju, no rekla je da su Acini obožavatelji iz Hrvatske uz njega.

“maaaa neee.. ma kakve crne peticije???? AKO JE TAKO NEKA IDIOTI OSTANU BEZ NAJPOSIJECENIJEG ” rujan festa ” u povijesti!!! ( samo me zanima gdje je tza peticija da im ja napisem par finih stvari) HR FANOVI su uz tebe jedan je ACA LUKAS”

Posebno tužna bila je Ivana, kojoj je Acin koncert bio jedini na koji je planirala otići.

“Jedini koncert na koji sam htjela ici je bio taj i evo sad ga nema.. I sami znaju da bi bio najposjećeniji i sator bi pucao od naroda!! Od Hrvatsko jadna li si..”

>>>OŠTAR ODGOVOR ACE LUKASA NA PETICIJU ZAPREŠIĆANA: ‘Ja sam najbolji, tako da se ne pronalazim tu’

U komentarima su spomenuli da je ista situacija bila s koncertom Miroslava Ilića, dok se protiv koncerta Saše Matića i Željka Joksimovića ne prosvjeduje, te dodali da će tražiti da se potpiše peticija da Rujanfesta uopće ne bude. Neki pak Acu pozivaju da u inat svima ipak dođe i pokida.

>>>ZAPREŠIĆANI REKLI ‘NE’ CAJKAMA: Raspisana peticija za ukidanje Rujanfesta (VIDEO)

Nekima od njih Aca je jedini narodni pjevač koje ponekad upale i poslušaju. Ne shvaćaju zašto je još uvijek prisutna mržnja između ovih dviju zemalja i zašto se u isti košu svrstava glazbu i nacionalne stavove.

“Sramota je dokle daleko doseze mrnja nacionalista ,sluze se sa svim i svacim….ovu omladinu izludjuju svojim nacionalizmom vise ni oni ne znaju kako da se ponasaju…kad odrasli se sluze zlocinima svakodnevno ..Aca je estradni umjetnik kao i mnogi drugi ,zar nije normalno da ima kincerte i da ga omladina voli jer svaka njegova pjesma je poruka ljubavi …”, napisala je Sabaheta.

Vedran je divljenje prema Aci Lukasu opisao riječima kralj kafana, splavova, klubova, arena i stadiona, gospodar balkanske žurke, čovjek s najvećom vojskom fanova na balkanu, kao i uvijek, ljudina i iskren do srži.


Komentari