NAJGORA SRAMOTA BB ERVINA DO SADA: Barbari izjavio ljubav, a ona ga svjetski ponizila pred svima (FOTO)

INSTAGRAM

Njihova priča nam je nekako posebna jer se Ervin već nebrojno puno puta propisno osramotio javno obznanjujući i praktički moleći Barbaru da mu da priliku.

Da, da, ljubavna saga ili bolje rečeno ljubavno natezanje između bivših stanara Big Brothera i dalje traje. Ervin Mujaković, sarajevski menadžer solarija i Riječanka Barbara Šegetin i dalje njeguju toplo-hladne odnose. Njihova priča nam je nekako posebna jer se Ervin već nebrojno puno puta propisno osramotio javno obznanjujući i praktički moleći Barbaru da mu da priliku.

Još za vrijeme svog boravka u kući Ervin je svim silama pokušao snubiti Barbaru pa joj je pripremao razna iznenađenja, dvorio ju, dodvoravao joj se, ali ona nije trznula ni trena na njegove lijepe geste. Nakon izlaska iz kuće počeli su se intenzivnije družiti, ali nikada nisu rasčistili na čemu su točno. Dobro, Barbara možda i jest jer je u nekoliko navrata spuštala zaljubljenog jadnika na zemlju, ali Ervin je svako malo svojim zajedničkim slikama pokušao dati do znanja javnosti kako nečega tu ipak ima.

No, taman kad smo svi povjerovali Mujakoviću kako je uspio postići nemoguće i nagovoriti Barbaru da mu bude djevojka, ona je objavila fotografiju na svom Instagram profilu i pred tisućama svojih, njegovih i zajedničkih obožavatelja obznanila kako je Ervin u pao u “prijateljsku zonu”. Svima koji su se ikada našli u toj situaciji, jasno je kako iz nje nema izlaza.

Ervin joj je naime poklonio jastučić na kojem piše “Hvala ti za sve. Volim te”, a ona mu je na to odgovorila krato, “Hvala i tebi”. Čini se kako Mujaković svojim gestama nikako ne dopire do srca Barbare pa čak i kad joj pokloni “srce”. E, Mujakoviću, Mujakoviću, što ti je ovo trebalo.

Hvala i tebi.. ❤️ @ervinmujakovic

Fotografiju objavljuje Barbara Segetin (novi profil) (@barbara__segetin)

>>> ERVIN LUD OD LJUBAVI: Sarajlija svoje osjećaje više ne skriva, otišao je korak dalje (FOTO)

>>> OVO IM JE SIGURNO BILO JAKO BOLNO: Barbara Šegetin objavila brutalan status na Facebooku (FOTO)

>>> BARBARA ŠEGETIN POKAZALA DEČKA: Primjećujete li veliku promjenu od izlaska iz kuće?! (FOTO)


Komentari