MOŽE LI GORE OD OVOG? Administratori RujanFesta prešli granicu na društvenim mrežama (FOTO)

Facebook

Javno ocjenjivanje zasmetalo je administratorima službene stranice festivala, pa su si dali oduška prozvati posjetioce.

Kako smo ovih dana već pisali o tome da smo primijetili, što sami, a što od posjetioca koji su nam dali izjave, kako je koncept nekad najzabavnijeg događanja u gradu RujanFest postao izlizan, šokirala nas je još jedna stvar na društvenoj mreži Facebook.

Naime, festivalu je naglo počela padati ukupna ocjena, odnosno broj dobrih ocjena i recenzija, a administratore ta činjenica očito jako ljuti jer su započeli odgovarati “kritičarima”.

>>> DRUGI VIKEND RUJANFESTA: Maja i Jelena ‘zapalile’ Zaprešić (FOTO)

Samo jedan od primjera je pohvala u vidu eseja jedne gospođe koja je iznijela svoj stav o cijelom festivalu kao i polemiku oko folk pjevača, te je cijeli komentar u suštini bio vrlo pozitivan, ali je kao ukupnu ocjenu dala trojku. Administratorima to nije dalo mira, pa su dotičnu odmah upitali čemu tako (prema njima) niska ocjena ako je s njima sve u redu. No, ni ona im nije ostala dužna pa je detaljno argumentirala svoje mišljenje.

Screenshot Facebook
Screenshot Facebook

Dok se pak drugi posjetioc žalio na cijenu karata za koncerte, kao i hrane i pića i dao festivalu ocjenu jedan, što očito nikako nije smio napraviti. Nije dugo trebalo da ga administratori priupitaju čime su zaslužili najgoru ocjenu.

Screenshot Facebook
Screenshot Facebook

Svatko tko nije dao ocjenu 4 ili 5, mogao je očekivati isto pitanje od administratora festivala. Ne vidimo nikakav problem s ocjenom tri, koja je skroz dobra ocjena, kao što je poznato iz školskih klupa, voditeljima službene Facebook stranice očito nije.

Screenshot Facebook
Screenshot Facebook

Davanje recenzija na Facebooku je javno i svima dostupno, svatko ima pravo napisati iskreno mišljenje kao i ocjenu koju misli da određeni festival, stranica, proizvod kao i portal zaslužuje. Stoga bi netko iz organizacije RujanFesta trebao administratorima objasniti da negativne komentare ne uzimaju previše k srcu, a pogotovo ne spuštati se, pa nekoga još prozivati za danu ocjenu.

>>> RUJANFEST POSTAO IZLIZAN? Građani nezadovoljni ponudom, udaljenosti i cijenama (FOTO)


Komentari