Mirna Medaković rodila blizanke jedinstvenih imena

FOTO: Instagram/ Mirna Medaković Stepinac

Mlada mama dobro se snašla.

Glumica Mirna Medaković Stepinac rodila je djevojčice, a napokon je otkrila i njihova imena. Dosada je na fotografijama otkrivala samo prva slova, “k” i “z”, a kako je navela na svom blogu, od početka su znali da će blizanke tako nazvati.

#stigle su ???????????????? i tak..❤❤ hvala malaradionicamaste.wordpress.com

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

Kaja i Zora bile su pravo iznenađenje, a kako kaže glumica, mužu je javila telefonom da ih čeka dupla doza sreće. On je, naime, bio na poslovnom sastanku, a iako su roditelji odabrali imena, nisu svi bili oduševljeni njima. “Moram priznati da je bilo više onih kojima se imena nisu svidjela, od onih kojima su se imena svidjela. A meni je bilo svejedno, mi smo ODLUČILI, nama se SVIĐAJU i zapravo mi je svejedno što drugi o tome misle”, napisala je Mirna, a kako možemo vidjeti iz njezine objave na blogu, drugi su imali svašta za reći. “Mirna, zezaš me, tako ružna imena, a cure će biti lijepe.. Muljaš. Kak će se zvati?”
, kazala je jedna glumičina sestrična dok je druga ipak bila malo manje izravna i kazala: “Pa još se stignete predomisliti.”

Ovako smo počeli ???????????????????? #babySteps #twins novi post na blogu mirnamedakovic.wordpress.com A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

Nama su imena krasna. Starinska, tradicionalna i posebna, a vjerujemo da će i djevojčice, koliko god sličile, biti baš posebne.


Komentari