Lokasova djevojka na rigoroznom režimu? ‘Cijeli dan sam pojela jednu bananu’

FOTO: Instagram/ Jelena Kratarina Kapa

Mlada manekenka i voditelj u dugogodišnjoj su vezi.

Iako se mnogima čini lako, činjenica je da manekenski posao ne bi svi mogli raditi, i to ne zato što svi nismo mršavi, nego zato što bi malo tko od nas pristao na cjelodnevno izgladnjivanje prije revija. Osim što u sebe ne smiju trpati sve i svašta, manekenke moraju i vježbati kako bi njihovo tijelo bilo što utegnutije, a koliko su njihovi režimi rigorozni pokazala je djevojka Joška Lokasa.

Jelena Katarina Kapa na svojem je instagram profilu objavila fotografiju razgovora s Lokasom u kojem ga je pitala što će jesti, njegovi su odgovori, u najmanju ruku, zabrinjavajući. Možda pretjerujemo, ali jabuka i banana zaista nisu dovoljne za cijeli dan.

FOTO: Instagram/ Jelena Katarina Kapa
FOTO: Instagram/ Jelena Katarina Kapa

Svi smo svjesni torture koje su manekenke prolazile 90-ih, kada je anoreksični izgled bio glavni hit. Tada, ne samo da nisu jele, nego su neke posvjedočile i da su gutale vatu natopljenu vodom kako bi popunile želudac. Danas je situacija nešto bolja, no iz priloženog vidimo kako velikog pomaka zaista nema, a najviše pate djevojke bez kojih revija ne bi ni bilo. Iako vjerujemo da se Lokas brine za njezinu karijeru i želi da napreduje, možda ovakve ekstremne režime ne bi trebao poticati.

“Najbolje objašnjenje kako održavam liniju. Zbog posla, zbog njega, zbog sebe i zbog mira u kući”, napisala je manekenka uz fotografiju, a možda je najbolje da procijenite sami je li pretjerala.

 


Komentari