Krešo Bengalka objavio singl i videospot za pjesmu ‘John 3:16’

FOTO: Screenshot / YouTube

Krešo Bengalka objavio je singl i videospot za pjesmu «John 3:16», kojom najavljuje skori izlazak albuma «Split ZOO» te postao novi izvođač festivala Drito iz Tvornice.

Krešin drugi studijski album, «Split ZOO», vjerojatno je najočekivanije izdanje na regionalnoj hip hop sceni. Predstavljeno je sjajnim singlovima «Šta ćeš?» i «Nokturno», kojima se sad pridružuje «John 3:16», priča sa splitskog asfalta koja poseban naglasak stavlja na Krešinu ulicu i kvart. Muziku i tekst potpisuje sam Krešo Bengalka, a videospot, treći u nizu, Marijan Jurčević. «Split ZOO» bit će objavljen do kraja 2017. godine.

Nakon raspodane regionalne turneje u kojoj, tijekom studenog, obilazi Split, Sarajevo, Zagreb, Beograd i Osijek Krešo je potvrdio nastup na najvećem zimskom hip hop festivalu. Na Drito iz Tvornice stiže u subotu, 27. siječnja kada će nastupiti uz Krankšvester, High5 i Kuku$e.

U prodaji se nalazi limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne u pretprodaji iznose 65 kn, a na dan koncerta će koštati 85 kn. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na webu Entria. Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

Organizator festivala je yem.


Komentari