Kao dobro vino: Nina Badrić objavila fotku iz mladosti i pokazala kako se nose godine

Nina Badrić

Pjevačica ko da je otkrila fontanu mladosti.

Nina Badrić rodila se 4. srpnja 1972. godine u Zagrebu. Glazbom se počela baviti već kao devetogodišnja djevojčica, pjevajući u dječjem zboru ‘Zvjezdice’. Sa ‘Zvjezdicama’ je proputovala gotovo čitav svijet, snimila nekoliko albuma i stekla veliko glazbeno iskustvo u zborskom i gospel pjevanju.

Nakon sedam godina provedenih u zboru, Nina odlazi u studio gdje pjeva prateće vokale izvođačima kao što su Parni valjak, Prljavo kazalište i drugi. Svoj prvijenac “Godine nestvarne” objavljuje 1995. godine za diskografsku kuću Croatia Records, ali veći uspjeh dolazi tek nakon dueta sa Emilijom Kokić i skladbe “Ja sam vlak”.

Nešto kasnije, 2002. godine u Bosni i Hercegovini proglašena je najboljim stranim izvođačem i dobitnica je glazbenog ‘Oscara’. Četiri puta se natjecala na Dori. Nina Badrić osvojila je mnoge glazbene nagrade, a između ostalog više puta je pobijedila na dodijeli prestižne diskografske nagrade Porin.

Nina je rođendan obilježila fotografijom na Instagramu, a iako nije napisala prije koliko je slikana, nije se mnogo promijenila.

KEEP CALM IT’S MY BIRTHDAY ?‼️

A post shared by Nina Badric (@badrich) on


Komentari