Jacques ‘oprao’ predsjednicu i premijera: ‘Zaboravili ste da ste na svojim pozicijama zbog nas? ‘

Jacquesa Houdeka, s pravom, je razljutilo postupanje državog vrha.

Gospodin Glas napokon nam je nakon godina promašaja osvjetlao obraz na najvećem svjetskom glazbenom natjecanju, Eurosongu. I to je napravio isključivo on i njeg tim, potporu vrha države nisu imali, nisu čak dobili ni čestitke nakon maestralnih izvedbi.

Sve to Jacquesa je, s pravom, naljutilo, a zapitao se i kako će svi ti “vladari” ove Lijepe naše pomoći građanima s njihovim problemima, ako su od njega okretali glavu kada mu je trebala podrška jer je pred 200 milijuna ljudi predstavljao našu zemlju.

Iz Ureda predsjednice, nakon mnogih upita, odgovorili su da je njezin raspored prenatrpan, od premijera Plenkovića i gradonačelnika Bandića nije dobio nikakav odgovor, oni su ga jednostavno ignorirali. Napomenuo je Jacques i da ne govori ovdje o financijskoj potpori, već o onoj moralnoj, iz ljubavi prema vlastitoj domovini.

U nastavku pročitajte cijelo njegovo pismo:

“Oni bi tu trebali biti zbog nas. Zaboravili su na to… Zaboravili su da su na svojim pozicijama radi nas… Razmislite zato hoćete li se vi sjetiti njih prilikom izbora”, napisao je Jacques.


Komentari