NAJLUĐI NOVOGODIŠNJI PARTY: U Zagreb donio sjaj Los Angelesa

RNB CONFUSION

Zagreb je na jednu noć postao Grad anđela.

Najluđi novogodišnji party u gradu, City of Angels NYE 2017, inspiriran Los Angelesom, u dvoranu Kornati Hypo centra donio je glamur Hollywooda, palme Beverly Hillsa i urbani zvuk Kalifornije. Više od tisuću posjetitelja uživalo je u vrhunskom tulumu u organizaciji iskusne ekipe iz RNB Confusiona, a bogat program i odlični DJ-i osigurali su provod po kojem će se ulazak u 2017. još dugo pamtiti.
Dvorana Kornati zasjala je sjajem Los Angelesa. Walk of Fame prostor u predvorju učinio je da se svaki posjetitelj osjeća kao zvijezda, a posebno dizajniran prostor Hollywood izgledao je kao party nakon dodjele Oscara. Veliki plesni podij Beverly Hills 90210 bio je premalen za sve posjetitelje koji su na njemu plesali uz vrhunske hitove i tako na jednu noć posjetili neodoljivi L.A.

 

Program je u najluđoj noći vodio Connectovac Ivan Dražić koji je je do jutra zabavljao posjetitelje i bio njihov vodič kroz Los Angeles. Glazbeni program predvodio je A Skitzo, nagrađivani DJ koji je svojim jedinstvenim stilom i zaraznom energijom pokazao zašto je jedan od najutjecajnijih DJ-a u regiji. Na pozornici su mu se pridružili DJ-i Sheko i Daniel Turk koji su ispratili 2016. odličnim urbanim zvukom i nezaboravnim hitovima dvoranu Kornati preselili u Kaliforniju.

 

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]City of Angels NYE 2017 peti je uzastopni doček Nove godine koji je ekipa iz RNB Confusiona organizirala u Hypo centru. Ovogodišnja inspiracija, Los Angeles, pokazala se kao izvrsna tema za nezaboravan tulum, a odlična produkcija svjetla i zvuka pokazala je zašto je RNB Confusion jedan od najpopularnijih regionalnih zabavnih programa kojem se posjetitelji uvijek rado vraćaju.[/box]


Komentari