LJUBAV ROZGE I HAUSERA ZAISTA JE MARKETINŠKI TRIK, a sada za to postoji i dokaz! (VIDEO)

Facebook

Sada je sigurno kako su lijepa splitska pjevačica i violončelist u vezi zbog – dobre reklame! 

”Nikad nisam nametljivo predstavljala svoje ljubavi, naprosto to nije moj stil. To što svoju intimu čuvam za sebe ne znači da ne živim normalan i svakodnevan život.”, kazivala je Rozga međutim, čini se kako je u svega par mjeseci, drastično promijenila mišljenje.

Sandi Fišer/mediaspeed.net
Sandi Fišer/mediaspeed.net

Njezino druženje sa Stjepanom Hauserom, violončelistom popularnog 2Cellosa nije moglo proći nezapaženo pa već nekoliko tjedana, ovaj novopečeni par puni naslovnice novina. Međutim, sve su glasniji oni koji tvrde – dvoje mladih nije u vezi, riječ je o pravom marketinškom triku jer naime, novi album 2Cellosa izašao je upravo u tjednu kada je i objavljena veza violončelista i splitske pjevačice, odnosno kada su objavljene glasine o njihovoj vezi. 

Ovakav scenarij ne bi bio iznenađujuć, jer su sličnu metodu iskoristili Tony Cetinski i Ivana Banfić prije izlaska njihovog zajedničkog singla ”To je vrijedilo čekati”.

Čini se kako je Jeli i Stipi, ovaj cirkus poprilično pomogao. Međutim, priča može dobiti drugačiji završetak: koga Jela toliko skriva od očiju javnosti, je li možda, baš kao u njezinoj pjesmi ”Cirkus” riječ o muškarcu koji je pomalo ”nedostupan”?

>>> JE LI OVO NAJVEĆA LJUBAVNA PREVARA DO SADA: Rozga i Hauser jedan od boljih marketinških trikova ikad?


Komentari