COLONIA IMA LJETNI HIT: Ova pjesma natjerat će vas da zaplešete (VIDEO)

Facebook

Za atraktivne kostime u spotu Ira je angažirala dizajnera Zigmana, a njezin beauty tim i dalje čine salon Renata i Lada Mitrašinović.

Jedna od najpopularnijih domaćih dance grupa Colonia, objavila je video spot za novu pjesmu “Lei lei”, koja će joj bez sumnje biti najplesaniji ljetni hit.

Redatelj Darko Drinovac oduševio se Colonijinom idejom da za spot angažiraju plesni studi Fusion i da cijela priča spota bude energična, puna ritma i dobrih plesnih pokreta. „ Indira je fenomenalna, odlično je savladala koreografiju i rastura u plesu s ekipom!“- rekao nam je Drinovac koji više ni ne broji spotove koje je snimio za Coloniju.

Boris Đurđević ponovno je iskoristio svoju formulu uspjeha i potpisuje glazbu i aranžman za hit “Lei lei”, a tekst Valerija Đurđević. Novim singlom potvrdili su da i nakon dvadeset godina Colonia ide u korak sa svjetskim trendovima, kako u zvuku tako i u spotovima koji prate njihove hitove, piše Dnevnik.hr.

Indira je izjavila: “Raduju me snimanja, pogotovo kad surađujemo s mladim, talentiranim ljudima poput koreografkinje Dijane Hržić, koja je odradila odličan posao i s nekoliko efektnih pokreta napravila čudo!” Za atraktivne kostime u spotu Ira je angažirala dizajnera Zigmana, a njezin beauty tim i dalje čine salon Renata i Lada Mitrašinović.


Komentari