(FOTO)Domaće sirene: Nives i Ivana pokazale savršene linije u plićaku

FOTO: Instagram/ Nives Celsius

Instagram će se ‘srušiti’ ako ovako nastave.

Nives Celsius i Ivana Mišerić ljetuju zajedno na Silbi, a društvo im radi i Dalibor Petko, koji je dežurni fotograf. Cure se, čini se, zaista dobro zabavljaju, a snimkama i fotografijama uveseljavaju svoje pratitelje.

Pticurina nam je zadala glavobolju ali napokon je savladana…#satimukeirada #vacation #friends #summer

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Iz priloženog vidimo i da se voditelj prilično stesao za plažu, u odnosu na izdanje u kojem smo ga gledali u showu Tvoje lice zvuči poznato. Kao što smo već napisali, on je, ipak, većinom iza fotoaparata, a cure su pokazale kako se zabavlja na godišnjem odmoru.

Glupiranje… #silba #friends #vacation #pravimogaziranuvodu #samoveselo A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Ova vesela ekipa svakako je zaslužila odmor, a pokazali su i da sva različita tijela lijepa. Ne morate se skivati iza parea i ručnika, niti se sramiti, godišnji je za zabavu. Ugledajte se Nives, Ivanu i Dalibora i pustite na tren brige.

Friends ❤ #silba #summer #vacation #samoprirodno

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Ipak, Nives je i ovog puta naišla na osude dežurnih dušobrižnika, ovog puta jedna pratiteljica joj je napisala da su ona i Ivana “gadljive”.

“Je l’ ti to djeca gledaju Nives…..mama se povlači sa ženom gadljive ste fuj”, napisala je, a odgovor od nives nije dugo čekala.

“Draga, naravno da mi djeca gledaju i ponosni su što mama voli svoje prijatelje i što im pokazuje svoju ljubav i riječima i djelima. Ti ako vidiš nešto gadljivo i problematično u ljudskom zagrljaju to samo govori o mračnosti tvog uma. Neka je Bog s tobom”, odgovorila joj je Nives.

Ubrzo je u obranu svojih prijateljica stao i Mario Roth:

“I dalje se ne mogu načuditi što si ljudi svašta dozvoljavaju i uzimaju za pravo. Drage moje, bitno je što misle oni koji vas znaju i koji vas duboko i iskreno vole. Ionako je mišljenje kao dupe! Svi ga imaju. Volim vas”.


Komentari