(FOTO) Bujanec objavio sve afere Mrak Taritaš, ona mu se narugala pa ga ‘obukla’

FOTO: Facebook / Anka Mrak Taritaš

Velimir Bujanec i Anka Mrak Taritaš ponovno su zaratili.

Rat na društvenim mrežama između HNS-ove kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba Anke Mrak Taritaš i voditelja televizije Z1 Velimira Bujanca traje već neko vrijeme.

Sve je počelo njegovom Facebook objavom početkom svibnja u kojoj je priložio fotografiju Anke Mrak Taritaš. Iznad Mrak Taritaš na slici je prizor atraktivne dame koja je dio nekog usputnog oglasa. “Bez komentara”, napisao je sarkastično uz fotografiju Bujanec, nakon čega je na zidu njegova službenog Facebook profila uslijedila lavina komentara, što onih koji podržavaju, što onih koji ga kude i koji su razočarani.

Anka Mrak Taritaš je TV voditelja nakon njegove objave “spustila” na zemlju putem svoje službene Facebook stranice: “Ono kad te vrijeđa visok, plav i zgodan muškarac, atletske građe”.

>>> Bujanec pokušao ismijati Ankin izgled, napali ga čak i obožavatelji

>>> Mrak Taritaš ‘spustila’ Bujancu: ‘Ono kad te vrijeđa visok, plav i zgodan mušarac, atletske građe’

Ubrzo nakon toga TV voditelj oglasio se novom objavom i novom fotografijom kandidatkinje za zagrebačku gradonačelnicu, za koju Bujanec smatra da je “politički sasvim korektna” u njegovoj “borbi za pluralizam i slobodu medija”.

Iako je neko vrijeme bilo mirno na “Facebook bojištu”, situacija se ponovno zahuktala, tim više što se bliži drugi krug lokalnih izbora, pa tako ne izostaju napadi i reakcije sa zaraćenih strana.

Ovoga puta Velimir Bujanec išao je korak dalje i na svojoj je službenoj Facebook stranici objavio video uz popis svih navodnih afera Anke Mrak Taritaš, o čemu je riječ bila u jučerašnjoj Bujici.

Anka Mrak Taritaš odgovorila je Bujancu u svom stilu, i to tako da je TV voditelja obukla u novo ruho, odnosno dodala mu novi modni detalj – rozu torbicu. Pritom je istaknula da najveću pozornost njezinoj kampanji od svih novinara pridaje upravo on, stoga je, kako kaže, svom najvećem fanu poklonila torbicu.

Naime, Bujanec u svojoj objavio zaključio da postoji afera vezana uz Burberry torbicu koju je Mrak Taritaš dobila kao poklon dok je bila ministrica u vladi premijera Zorana Milanovića. Bujanec tvrdi da torbica vrijedna 11 tisuća kuna nikad nije bila donirana, no HNS tvrdi kako je torbica poklonjena bjelovarskom Centru za socijalnu skrb.

Međutim, Bujanec, čini se, pomno prati službenu Facebook stranicu Anke Mrak Taritaš, pa je tako imao već spremnu reakciju novom fotografijom. Bujanec je uistinu njezin najvjerniji i najveći fan.

>>> Bujanec opet izruguje Anku Mrak Taritaš: Pitamo se čime se on to može pohvaliti?


Komentari