Zagrebačkim ulicama svakodnevno će prolaziti najveseliji tramvaj

FOTO: ZET

Prava čarolija Adventa u Zagrebu

Veseli božićni tramvaj krenut će u subotu 2. prosinca na prvu ovogodišnju vožnju. Sve do 7. siječnja iduće godine, najveseliji tramvaj svakodnevno će prolaziti zagrebačkim ulicama i razveseljavati sve, a posebice naše najmlađe sugrađane.

Dugogodišnja ZET-ova priredba uključuje vožnju turističkim tramvajem kroz gradsko središte, a sve one koji se odluče sudjelovati u polusatnoj bajkovitoj vožnji s Djedom Božićnjakom i njegovim društvom očekuje pregršt zabave, smijeha i, naravno, prigodni pokloni.

Polazna stanica Veselog božićnog tramvaja je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića, a vozi preko Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca do polazne stanice u Praškoj.

Tramvaj će voziti radnim danom od 16 do 19 sati, a polasci će se ostvarivati svakih 30 minuta. U dane vikenda tramvaj vozi od 10 do 14 sati i od 16 do 19 sati.

Karte se mogu kupiti na polaznom stajalištu po cijeni od 25 kuna. Na Božić i Novu Godinu, Veseli božićni tramvaj neće voziti, dok će na Badnjak i Staru godinu vožnje završavati u 14 sati.

Povedite svoje najmlađe na vožnje veselim božićnim tramvajem kako bi doživjeli pravu čaroliju Adventa u Zagrebu!


Komentari