Zagrebačka restoranska scena bogatija za još dvije gastro oaze užitka

Noviteti na gastro sceni u Zagrebu.

Svima dobro poznati i cijenjeni restoran Baltazar dobio je nove prostor naziva B35 kao hommage 35. obljetnici rada restorana Baltazar i Speak Easy bar. Prostori uređen po konceptu gdje svaki od spomenutih prostora imaju unutar zajedničkog prostora istaknut svoj ‘vizualni identitet’ koji se zajednički savršeno uklapaju u cijelu priču stvarajući tako jedinstveno carstvo hedonizma.

Zašto B35? B simbolizira Baltazar, koji iza sebe ima tridesetpetogodišnju tradiciju ugostiteljstva i vrhunske gastro ponude. Interijer odlikuje minimalistički stil u kojem se posebno ističu stolovi, jer upravo su oni najvažniji u interijerima restorana, pa kada jelo bude servirano na stol, to je kao kad slikar na platno nanese boju. Minimalistički stil koji odlikuje ovaj restoran odličan je i za poslovna i privatna druženja, interijer vam ne odvlači pažnju, već upravo nježno podilazi vašim osjetilima.

Za interijer je zadužen cijenjeni hrvatski arhitekt Christian Rendulić iz arhitektonskog ureda Arhikultura. Kako je interijer sastavni dio poslovne komunikacije, restoran B35 vas sigurno neće razočarati. Kvalitetnim izborom restorana predstavljaju svoju tvrtku, ali i daju na važnosti poslovnim partnerima, tako da je B35 odličan izbor.

baltazar-tabet04-640x426

Ono što je novost kod ovog restorana je speak easy bar, u kojem ćete uz odličnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića moći probati koktele koje će za vas spremati Roman Rabik, proslavljeni hrvatski barmen. Ovo je još jedan od razloga zašto posjetiti novi restoran B35 i prepustite se uživanju.

Chef restorana je vrlo cijenjeni kuhar Filip Popović koji će se potruditi predstaviti zagrebačkoj gastro sceni nešto novo. Hrana će mu se bazirati na svježim namirnicama koje će biti ubrane u vrtu restorana Baltazar koji se nalazi u Ivanić Gradu. Hrana će biti spoj okusa mediterana, a na tanjuru možete očekivati uvijek nešto posebno. Chef će se truditi pružiti svakom gostu posebno gastro iskustvo.

Jednom kad prođete kroz vrata adrese Nova Ves 4, više nemate razloga od tamo odlaziti. Fusion mjesto u kojem imate sve od mesa i ribe sada su bogatiji za još dva odlična mjesta, restoran B35, kojim se obilježava trideset peta godišnjica, i koktel bar. Poslovni sastanak, obiteljska okupljanja, romantična večera ili samo zagrijavanje prije izlaska u klub – Nova Ves 4 je spremna za sve vaše potrebe.


Komentari