Ljeto u Zagrebu nije dosadno! Zabavite se na nekom od ovih događaja

Facebook

Ako ne znate kako iskoristiti vikend u Zagrebu, donosimo vam popis svih događanja.

Dok Zagrepčani stoje u kilometraskim kolonama na Lučkom, iščekujući bijeg na more, oni koji su ostali u Zagrebu žude za zabavom tijekom vikenda. Iako smo navikli na dosadna ljeta u metropoli, sudeći prema raznolikosti događaja i manifestacija, ovo neće biti jedno od takvih.

Ako ne znate kako iskoristiti vikend u Zagrebu, donosimo vam popis svih događanja.

U parku Maksimir u subotu vas do 20 sati čeka Zagrebački piknik, a na Ribnjaku su i subota i nedjelja rezervirani za Doručak na travi 3 & Kino Luna do 21:30.

Facebook
Facebook

Subotnju večer provedite u Kinu Europa gdje su na repertorau  filmovi “Elle”, “Paterson” i “Julieta”. Za one željne kazališta, u Muzej za umjetnost u tijeku su Ljetne noći Teatra Exit, a večeras igra “Ja, tata”.

U petak su konačno otvorena i gornjogradska Dvorišta, najiščekivanija ljetna manifestacija koja nam uz postojeće, daje priliku zaviriti i na neke nove lokacije.

Facebook
Facebook

Ako ste ipak raspoloženi za nešto življu subotnju večer tu su fantastični koncerti. Na krovu MSU nastupa Vatra, dok Močvara poriprema legendarni Dirty Dancing. U Katranu se možete zabaviti na Summer Time tulumu, dok Hard Placeu u goste dolazi Eric Sardinas.

Što god izabrali uživajte u zabavnom vikendu koji nudi Zagreb.


Komentari