Samo zagrebačka spika: Zagrijavanje na Futsal Dinamu, a eksplozija na Tram 11

Ova subota je potpuno u znaku Zagreba, baš poput kakvog dobrog tuluma koji je posvećen isključivo našem voljenom gradu. I naravno, sve počinje i završava na Trešnjevci, točnije u Domu sportova u koji će se tijekom dana sliti rijeka zaljubljenika u Zagreb.

Subotu, 11. 11. smo dugo iščekivali, ljubomorno čuvajući karte za legendaran koncert Tram 11. Brojimo još sitno, samo su minute u pitanju…

A koji sat prije izlaska Tramovaca na pozornicu, Dom sportova već će biti užaren igrom Futsal Dinama koji u Kutiji šibica dočekuje “starog znanca”, dubrovački Square s kojim su do sada odigrali osam utakmica, slavili su šest puta, a izgubili dvije utakmice. Gol razlika je 31:23 za Dinamo.

Nakon što zagrijete glasnice u Kutiji, Velika dvorana Doma sportova može eksplodirati u 21: 45 kad opet progovori ulica, nakon dugih 14 godina.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Mali podsjetnik: I prosinac će biti u znaku Zagreba. U četvrtak i petak, 21./22.12. Pips Chips & Video Clips užarit će Vintage, a već 23.12. atmosferu će zapaliti Šank u istom tom klubu. Vidimo se ;)[/box]

 


Komentari