Razvijte svoje ideje uz ‘Poduzetnički sprint’

Facebook

Novi ste u poduzetništvu? Imate dobru ideju i ne znate točno kako je provesti u djelo? Ili znate, ali ne znate je li profitabilna?

Prijavite se na Poduzetnički sprint, koji organizira Ekonomska klinika, do 19. veljače i saznajte odgovore na ova pitanja!

Ekonomska klinika neprofitna je organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, čiji je osnovni cilj povećanje opće ekonomske i financijske pismenosti svih skupina društva te podupiranje razvoja poduzetničke klime u Republici Hrvatskoj. Iako mlada organizacija, danas broji više od 60 studenata, više od 30 mentora, partnera i vanjskih suradnika te brojne nagrade.

Projekt udruge temelji se na metodologiji design thinkinga te potiče sudionike da kroz tri dana radionica, u suradnji s mentorima, generiraju i razviju svoju ideju u krajnji proizvod ili uslugu, odnosno startup. Održava se od 22. do 24. veljače 2017.

Mladi poduzetnici

Kroz niz predavanja sudionici će dobiti uvid u trendove iz različitih industrija te na temelju prikupljenih podataka generirati vlastite ideje.

Korištenjem raznih metodologija i razvojnih strategija, cilj je prikupiti inovativne ideje mladih i akcelerirati ih do faze u kojoj su spremne za realizaciju. U završnoj fazi projekta, sudionici će imati prilikupredstaviti svoje krajnje proizvode ili usluge potencijalnim investitorima te započeti svoju karijeru kao mladi poduzetnici.

Sudjelovati mogu sve mlade ambiciozne osobe, koje se žele okušati u poduzetničkim vodama i razviti svoj puni potencijal. Prijave su otvorene i dostupne na poveznici. Za više informacija, pošaljite upite na elektroničku adresu: [email protected].


Komentari