Prijavite svoje mališane na lutkarsku radionicu za djecu

Prijavite svoje mališane na radionicu izrade jednostavnih lutaka za djecu, te izvođenje priča uz pomoć lutki koje su djeca napravila pod vodstvom educiranih i stručnih voditelja.

Rad u radionicama segmentiran je u tri dijela: prvi dio radionica bit će posvećen izradi jednostavnijih vrsta lutaka čije su mogućnosti primjene i izražavanja brojne.

U drugom dijelu radionica polaznicima će biti objašnjene i praktično pokazane neke osnovne tehnike lutkarske animacije, kao i animacije predmeta i dijelova tijela, kako bi, u suradnji s voditeljima, djeca mogla te spoznaje primijeniti u svojem radu na trećem segmentu radionica koji će biti posvećen radu na pričama, tj. na prezentaciji naučenog uz pomoć priče koju će djeca sama ispričati ili izvesti uz pomoć lutaka.

Osim lutaka, djeca će u radu na pričama moći koristiti i svakodnevne predmete, poput olovke ili kape, te animirati svoje prste ili ruke, kako bi uz pomoć lutaka koje su sami napravili i tehnika koje su svladali u stvarnosti izveli nešto što potječe iz njihove mašte.

Informacije:

Lutkarska radionica za djecu 7-12 godina

Voditelji:

Aleksandra Demše, magistra glume i lutkarstva

Berislav Cimerman, magistar psihologije

Razdoblje: 24. 2. – 31. 3. 2018., srijedom 18:00 – 19:30 i subotom 17:00 – 19:00

Mjesto: Ilica 227/1.kat, Završna prezentacija Ilica 208 (velika dvorana Centra)

Cijena: 400,00kn (popust za drugo dijete 50%)

Prijave: [email protected]

www.centarcesarec.hr

https://www.facebook.com/CentarCesarec/


Komentari