(FOTO) Horor u zagrebačkom stanu: Podstanarka ostavila za sobom izmet, smrad i uništen namještaj

FOTO: Maja Široki / Privatni album

 Tko je u pravu a tko nije, procijenite sami.

Smrad, nered i oštećeni namještaj dočekali su stanodavku M.K. nakon što je iz njenog stana iselila I.A.J. Prema riječima i slikama naše čitateljice M.Š. koja je priču podijelila na Facebook stranici I to je Zagreb, djevojka je za sobom ostavila izmet pasa po cijelome stanu, smrad koji se osjeti od ulaska u samu zgradu, uništen namještaj, uništen zid i parket i neplaćene režije.

Screenshot: Maja Široki/ I to je Zagreb
Screenshot: Maja Široki/ I to je Zagreb

Objavljene slike su šokantne. Naime, na slikama je vidljivo kako je stan pun psećeg izmeta. Prema riječima čitateljice, stan je ostavljen u groznom stanju te je komentirala kako su joj se brojni korisnici Facebooka javili kako bi podijelili svoja iskustva. Navodi kako je jedan od njih rekao da je osjetio smrad izmeta kada je pomagao u selidbi djevojci sa statusa te da nije bio svjestan da je djevojka sklona ostavljanju takva nereda.

Osim zastrašujućih prizora izmeta po cijelom stanu, oštećen je i namještaj te ostavljene neispražnjene pepeljare, prazne kutije cigareta te neoprano suđe.

Naša čitateljica Sara, prepoznala je ime djevojke koja je ostavila nered te je iznijela zastrašujuće tvrdnje.

Igrom slučaja znam ženu. Ima pit bulla i još jednog psa. Prije je imala dva pita bulla i jednog je stalno ostavljala vani zavezanog za drvo. Jednom sam ga ja našla i nije bio čipiran… i kad sam shvatila  da joj namjere s psom nisu dobre, nisam ga htjela vratiti. Ali ona se pojavila sa još nekom prijateljicom narkomankom i prijetila mi i psa sam morala predati. I za mjesec dana saznala da je pas mrtav. Što je najgore od svega, ona je držala dijete u svemu ovome. Nadam se da će te je prijaviti.

Prema riječima naših čitatelja, iznesene su ozbiljne optužbe po pitanju zlostavljanja životinja.

Screenshot
Screenshot

Kao što je vidljivo na slici, djevojka koja je optužena za uništavanje stana tvrdi jednom od naših čitatelja kako se radi o lažnim optužbama te da je već slučaj prijavila policiji.

Tko je u pravu a tko nije, procijenite sami.


Komentari